Yrityksiä ja meitä ihmisiä on hyvin erilaisia, ja hyvä niin. Jokaiselle on varmasti oma paikkansa ja mahdollisuus menestyä niin yksilönä kuin yrityksenäkin. Joillekin ajatus yrityksen perustamisesta on hyvinkin nopea päätös ja taas toisille se vaatii pitkän ajan kypsyäkseen toteuttamiskelpoiseksi. Tämä nyt aloitettava tarina on saanut alkunsa vuosien varrella ja se on nyt kypsynyt toteuttamiskelpoiseksi.

Erilaiset ajatukset, kokemukset sekä hyvät että huonotkin, joskus jopa pettymyksetkin vaikuttavat näihin päätöksiin. Se että saa koottua ympärilleen sellaiset osaajat, vaatii taitoa ja rohkeutta ottaa myös riskejä. Onhan todettu, että menestyjillä on taito hankkia ympärilleen itseään parempia alaisia. 

Kukaan ei pärjää yritysmaailmassakaan yksin. Taas voi verrata yksityis- ja yrityselämää tässäkin, eli jokainen tarvitsee läheisen ihmisen tai toisen yrityksen tukea ja apuakin joskus.

Yrityksemme tarinan, eli saagan kirjoitus alkaa tästä! Ja mikä onkaan parempi nimi tälle yritykselle, jonka alkuvaiheessa jo voimme todeta, että olemme erityisen ylpeitä siitä, että porukkamme koostuu juuri näistä alan huippuosaajista, jotka ovat avain menestykseen ja omalta osaltaan mukana kirjoittamassa tätä SAAGAA!

Tervetuloa seuraamaan tämän SAAGAn kirjoitusta niin asiakkaana kuin yhteistyökumppanina.