Saaga Travel on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä, yrittäjäperheiden omistama pohjoissuomalainen matkailupalveluyritys. Toimintaamme kuuluvat sopimus- ja tilausajoliikenne, matkapaketit ja matkakauppa. Strategisen kehittämisemme painopisteenä ovat kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille suunnatut matkapaketit. Toimipisteemme sijaitsevat Kempeleessä ja Rovaniemellä.

Toimintamme voimakkaasti kehittyessä etsimme nyt toimipisteeseemme Kempeleeseen vakituiseen työsuhteeseen

MATKAPAKETTIMYYJÄÄ 

Päätehtävänäsi on kehittää, markkinoida ja myydä Suomeen ja lähimaihin suuntautuvia bussimatkapaketteja kotimaisille asiakkaille.

Osaamisestasi ja kehittymishaluistasi riippuen työnkuvaan voivat kuulua myös kansainvälisen incoming-kaupan operointi, yrityksemme digitaalinen kehittäminen sekä muut monipuoliset markkinoinnin ja myynnin tehtävät.

Toimit kansainvälisestä incoming-toiminnasta vastaavan myyntipäällikkömme työparina. Tukenasi on koko yrittäjätiimimme, jolla on vankka kokemus matkapaketti- ja tilausajotoiminnasta.

Odotamme sinulta

  • vankkaa kokemusta ryhmämatkojen paketoinnista ja myynnistä kotimaisille asiakasryhmille
  • Suomen ja lähimarkkinoiden matkailupalvelujen tuntemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
  • vahvaa asiakaspalvelutaitoa ja halua ylittää asiakkaiden odotukset
  • innovatiivisuutta ja halua kehittää itseäsi ja työtäsi

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected] ja kerro meille, millä tavalla sinä voit olla mukana luomassa Saaga Travelin tarinaa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Pekka Kimpimäki, puh. 040 652 1065.