Klikkaa tästä:

Tivolibussin aikataulu, reitti ja hinnat

Osta Tivolibussin lippu Matkakaupasta

 

Saaga Travel Oy ja Suomen Tivoli ovat sopineet yhteistyöstä Oulun seudulla. Saaga Travelin operoima Tivolibussi liikennöi Oulun ja Kempeleen välillä koko Tivolin Kempeleessä oloajan.

Suomen Tivolin kiertue saapuu Kempeleeseen Zatelliitin alueelle koko kesän ajaksi 27.5.-6.8.2023. Tivolibussi kuljettaa Tivolin asiakkaita päivittäin reitillä Nallikari – Oulun keskusta – Tivoli – Zeppelin.

– Tällä palvelulla haluamme tarjota helpon ja turvallisen yhteyden Tivoliin myös perheiden nuorisolle, kertoo Suomen Tivolin toimitusjohtaja Lulu Sariola.

– Tivoli tuo Kempeleeseen merkittävän määrän matkailijavirtaa kesäaikana ja tukun työpaikkoja erityisesti nuorisolle. Onkin tärkeää, että tivolialue saavutetaan eri kulkuvälineillä helposti ja sujuvasti eri vuorokauden aikoina. Tivolibussi parantaa näiltä osin tilannetta ja onkin erittäin tervetullut uusi yhteys ja yhteistyömuoto Kempeleeseen, iloitsee kunnanjohtaja Tuomas Lohi.

Myös ympäristökunnista ja Rovaniemeltä

Saaga Travel järjestää kesän aikana kyydityksiä Tivoliin myös ympäristökunnista Limingasta, Tyrnävältä, Muhokselta, Kiimingistä ja Haukiputaalta.

Saaga Travel Rovaniemi puolestaan tarjoaa päiväretkiä Tivoliin Rovaniemeltä sekä Kemin että Ranuan ja Pudasjärven kautta.

Erikoisteipatun Tivolibussin voi nähdä liikennöivän Oulun seudulla jo tulevasta viikonlopusta lähtien.

Aikataulut ja reitit löytyvät toukokuun puolivälin jälkeen Suomen Tivolin, VisitKempeleen ja Saaga Travelin nettisivuilta.

 

Lisätiedot

Lulu Sariola, 040 524 4990, toimitusjohtaja, Suomen Tivoli Oy

Tuomas Lohi, 0500 688 594, kunnanjohtaja, Kempeleen kunta

Pekka Kimpimäki, 040 652 1065, liiketoimintajohtaja, Saaga Travel Oy