Bussi/hotellimatka Tampereen käsityömessuille 17.–19.11.2023

225.00 

MATKA TOTEUTUU!

Lähtö Oulun linja-autoasemalta perjantaina 17.11. klo 13.00. Välillä ruokailutauko (omakustanteinen). Tampereelle saavutaan noin klo 20.00.

Ajamme 4-tietä. Voit nousta kyytiin myös matkanvarrelta. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä meihin aikataulun ja lähtöpaikan varmistamiseksi.

Lauantaina 18.11. aamiainen hotellissa ja kuljetus messuille klo 9.00 Koko päivä aikaa tutustua messualueeseen. Kuljetus pois messuilta klo 14.00 ja 18.00.

Kuljetus myös Ikealle aamulla klo 9.00 ja paluu Ikealta 13.30 ja 17.30 .

Illan voit käyttää haluamallasi tavalla. mm. Tampereen teatterissa Piaf.https://tampereenteatteri.fi/kalenteri/

Sunnuntaina 19.11. aamiainen hotellissa. Klo 11.30 lähdemme kotimatkalle. Matkalla ruokatauko (omakustanteinen). Ouluun saavutaan noin klo 18.30. 

Sisäänpääsy messuille (ryhmälippu vain lauantaille) sisältyy hintaan. 

Majoitus Scandic Koskipuisto, Tampere 2 hh huoneissa.
Matkan perushintaan kuuluu majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa. Mikäli ilmoittaudut matkalle yksin, varauduthan maksamaan yhden hengen huoneen lisä. Täytämme huoneita nais- ja miespaikoilla ilmoittautumisjärjestyksessä ja pyrimme ilman muuta löytämään huonekaverin sinulle.

1h lisä 90€

Osta matka 20.10.23 mennessä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Kädentaitoalan ainutlaatuinen ykköstapahtuma vaalii koko pitkän ihanan viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain tähän Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Käsityömessuilla inspiroidutaankin tekemään itse, oppimaan uutta, sekä hankkimaan uniikkeja joululahjoja kuusen alle

Lisätiedot: http://www.kadentaidot.fi

Myös Ikeaan on matkallamme kyyti, mikäli aikasi ei kokonaan kulu Kädentaitomessuilla. Matkalle voi lähteä ilman muuta myös vain Tampereella rentoutumaan ja kaupungin nähtävyyksistä nauttimaan, ilman messuille osallistumista.

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista ja matkaan koskevat erityisehdot tältä sivulta.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkalle ilmoittaudutaan suorittamalla osallistumismaksu Saaga Travelin Matkakaupassa.

Matkan minimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, matka perutaan ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 15 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso kaikki