Bussikuljetus Pe­kan­päi­ville 2.7.2022

30.00 

Lähde Raaheen Pekanpäiville!

Saaristoristeily, kesäteatteria ja Raahen puhallinorkesterin konserttia – esimerkiksi näitä on tarjolla Pekanpäivänä Raahessa. Iloista kaupunki festarimeininkiä ja markkinatunnelmaa Kävelykadulla! Torimyyjiä, kauppiaiden huikeita tarjouksia, elävää musiikkia ja iloisia ihmisiä – tämä kaikki keskellä kaupunkia! Kävelykatumarkkinat jatkuvat klo 18.00 saakka.

Alla hieman lisätietoa siitä, miten voit aikaasi kuluttaa Raahessa Pekanpäivänä. Juhlapäivän tapahtumat ovat kaupungin keskusta-alueella ja Raahe on pienehkö, joten on helppo siirtyä tapahtumapaikkojen välillä kävellen. Alla muutama esimerkki Pekanpäivän iltapäivän ja illan tapahtumista. Lisää tietoa löydät https://www.pekanpaivat.fi/#tapahtumat

 

Raahen Teatterin kesäteatteri, klo 15:00 paikka: Koulukatu 13

Raahen Teatteri kertoo kesällä 2022 Raahen suuren tarinan – miten Rautaruukin
terästehdas saatiin 60 vuotta sitten Raaheen. Tule katsomaan miten pienestä
merenrantakylästä rakentui teollisuuskaupunki!

Torisoitto, klo 17.00 paikka: Härkätorin puisto

Raahen puhallinorkesterin entiset nuoret ja muut kuin viimeistä päivää vanhan tanssimusiikin Pyörteissä. Entiset nuoret ja muut soittavat nyt yhdeksättä ja viimeistä kertaa Toivo Pyörteen Sinistä kirjaa.

Pekanpäivän pääjuhla, klo 18.00 paikka: Raahesali, Kirkkokatu 28

Pääjuhlaa vietetään juhlavissa merkeissä Raahesalissa. Ohjelmassa kuulemme Raahen kaupungin tervehdyksen, Vanha Raahe yhdistyksen juhlapuheen pitää lehtori emeritus Matti Siipola. Illan aikana julkistetaan vuoden 2022 kunniakansalainen Raahen Fiia, nähdään naisvoimistelijoiden Nereidit tanssiesitys ”Yksinäisen Keijun Tarina” Chisun musiikkiin sovitettuna, koreografit ja valmentajat esityksessä ovat Viivi Määttä ja Netta Hietala. Kuulemme musiikkia ”Täyttä Terästä” -kesäteatteriesityksestä. Iltajuhla päättyy raahelaisen Martti Merenmaan sanoittamaan, Lars Stråhlen säveltämään ja Pauli Ylitalon säestämään Raahen Marssiin.

Bussimme kuljettaa sinut kätevästi Raahen Pekanpäiville, tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

Lue lisää vinkkejä vapaa-ajan viettoon perillä https://www.pekanpaivat.fi/ Visit Raahen sivuilta

Bussin aikataulu

Lauantaina 2.7.2022

Oulu-Raahe
13.00 Oulun linja-autoasema tilausajolaituri
Kaakkurin ramppi E1
Ouluntullin ramppi E
13.15 Kempele Zeppelinin ramppi E
13.20 Liminka Lumijoen risteys (Liminka TH L)
14.10 Museonranta (Pakkahuoneen museo)
Raahe-Oulu
20.00 Museonranta (Pakkahuoneen museo)
Paluumatkalla pysähdymme samoilla pysäkeillä kuin tulomatkalla
21.10 Oulun linja-autoasema

 

Lisätietoja matkasta

Kuljetus toteutetaan, mikäli lähtijöitä on vähimmäismäärä. Hinta on menopaluun hinta. Varaa ja maksa kuljetus 30.6.2022 kello 15.00 mennessä, niin osaamme varata riittävän ison bussin.

Ehdot

Matkan ehdot

Minimiosallistujamäärä ja matkan peruuntuminen

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos riittävä osallistujamäärä ei toteudu torstaihin 30.6. mennessä, Saaga Travel peruu matkan. Ilmoitamme tällöin matkan peruuntumisesta välittömästi ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täynnä torstaihin kello 15.00 mennessä, jatkamme matkan myyntiä lähtöön asti niin kauan kuin bussissa on paikkoja jäljellä.

Matkan peruminen asiakkaan toimesta

Matkustajalla on oikeus perua ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta. Jos asiakas peruu matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Saaga Travelin muut päiväretket ja matkat

Sinua voisivat kiinnostaa myös muut päiväretkemme ja matkapakettimme. Katso lisätiedot Saaga Travelin Matkakaupassa.

 

Lisätiedot

Valitse päivä

30.6.2022, 7.7.2022, 14.7.2022, 21.7.2022, 28.7.2022, 4.8.2022

Katso kaikki