Elämysloma Ukkohallassa!

SKY CABIN GLASS SUITE

Korkeatasoista majoitusta Ukkohallan huipulla.

Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa Sky Cabin Glass Suite -näköalahuoneistoissa on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluissa Sky Cabineissa on hotellitason varustus. Massiivihirrestä rakennetuissa korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä. Huoneessa on parivuode, jonka moottoroidut sängyt saa tarvittaessa erotettua toisistaan. Makuualkovissa on lisäksi 120 cm leveä vuodesohva joka sopii yhdelle aikuiselle taikka kahdelle lapselle. Tietä pitkin etäisyys palveluiden keskelle Syväjärven rantaan on 2,5 km ja rinteestä pääset huoneistoosi kätevästi hiihtohissillä. Sky Cabinit valmistuivat vuonna 2019.

HUONEISTOHOTELLI UKKOHALLA

Ukkohallan ytimessä majoituitut korkeatasoisissa Ski Chalets -huoneistoissa.

Huoneistohotelli Ukkohalla sijaitsee Ukkohallan matkailukeskuksessa laskettelurinteiden sekä wellness- ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä Syväjärven rannalla. Ski Chalets -huoneistoista on suora yhteys rinteisiin ja ladulle sekä Ukkohallan saunamaailmaan.

Jokaisessa Ski Chalets -huoneistoista on oma sauna ja parveke tai maaterassi. Voit valita lomamajoitukseksesi 45 m² kompaktin huoneiston taikka vähän tilavamman 63 m² huoneiston. Tai ehkä tällä kertaa haluat majoittua ylellisemmin Sviitissä? Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huoneistohintaan.

Pohjakerroksessa on suksien huoltotila sekä huoneistokohtainen suksi-/ välinevarasto.

Jokaisessa huoneistossa on ilmainen Wifi.

Ski Chalets-huoneistot on rakennettu vuonna 2011.

 

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Lisätiedot

Ukkohalla on ainutlaatuinen rentoutumiskokemus Kainuun huipulla. Ukkohallan monipuoliset majoitusmahdollisuudet ja runsaat aktiviteetit ovat vain reilun kahden tunnin matkan päässä Oulusta.

Lomanen sisältää matkan ja majoituksen. Räätälöimme matkakokonaisuuden toveidesi mukaan.

Oletpa yksin, kaksin tai ryhmässä niin löydät sopivan majoituksen ja kuljetuksen meiltä. Kysy lisää myyntipalvelustamme [email protected] 

Hintaesimerkkejä

Majoitus 2 yötä Ski Chalets 45 huoneistossa kuljetuksin Oulusta 2 henkilölle alk. 618€, 4 henkilölle 1034€, 10 henkilölle 1800€
Majoitus 2 yötä Sky Cabin Glass Suite -näköalahuoneistoissa kuljetuksin Oulusta 2 henkilölle alk. 815€, 4 henkilölle 1630€, 10 henkilölle 4075€

Ajokalusto

Kalustomme on monipuolinen. Pienin VIP automme on uusi musta E-sarjan Mercedes. Tällä autolla 1-3 henkilöä matkustaa todella mukavan turvallisesti kohteesta toiseen.

18 paikkainen VIP Mercedes on hyvin varusteltu. Autossa on langaton internet, näyttö jossa voit matkan aikana esittää aineistoa suoraan tietokoneeltasi, voit siis tarvittaessa aloittaa kokouksen jo matkan aikana. Auton on varustettu myös tablet-tietokoneella josta voit halutessasi soittaa vaikka mielimusiikkia matkustajille. Mikäli mukananne on paljon matkatavaraa auton voidaan varustaa peräkärryllä jossa kulkee kaikki matkatavarat. Tällä autolla on pienen ryhmän mukava matkustaa.

Isompi kalustomme käsittää bussit aina 79 paikkaiseen jättibussiin saakka. Kaikissa Charter busseissamme on hyvät ja monipuoliset varusteet. Löytyy langaton internet, kahvikeittimet, langattomat mikrofonit, USB-latauspistokkeet kaikille matkustajille ym.