Päiväretki Oulu-laivalla Hailuotoon 28.7.2022

156.00 

Astu laivaan ja koe palanen oululaista merihistoriaa!

Millainen on luotsien alus konehuoneesta komentosillalle? Mitä kaikkea Oulu-laivan historiaan mahtuukaan, sen kuulet ”vanhojen merikarhujen” suusta tällä retkellä. Tarinointi onnistuu hyvin, koska matkaamme pienryhmässä.

Retkipäivän aikana koet merimatkan Perämeren suurimman saaren ja Oulun kaupungin välillä. Pääset tutustumaan luotsialuksen sisäosiin ja jututtamaan historiallisen aluksen henkilökuntaa. Laivalla tarjotaan kahvit kahvileivän kera.

Hailuoto-opas kertoo päivän aikana tarinoita saaren merihistoriasta, kalastajien elämästä sekä saarelaisten nykypäivästä. Teemme pysähdyksen Organumilla, Hailuodon Panimolla ja Luovon puojilla. Matkan kohokohtiin kuuluu myös opastettu kiertokävely Marjaniemessä ja hyvä kalakeittolounas paikallisessa ravintolassa.

Retken yksityiskohdat lisätään Matkakaupan sivuille pian.

Huomioithan, että matkalle otetaan vain rajattu määrä osallistujia!

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Retken aikataulu

Matkapäivä torstai 28.7.2022

Tarkempi aikataulu kokopäiväretkestä ilmestyy pian

Lisätietoja matkasta

Matka toteutetaan, mikäli lähtijöitä on vähimmäismäärä (26 matkustajaa). Varaa ja maksa 21.7.2022 kello 15.00 mennessä.

 

Matkan ehdot

Minimiosallistujamäärä ja matkan peruuntuminen

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos riittävä osallistujamäärä ei toteudu torstaihin 21.7. mennessä, Saaga Travel peruu matkan. Ilmoitamme tällöin matkan peruuntumisesta välittömästi ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täynnä torstaihin kello 15.00 mennessä, jatkamme matkan myyntiä lähtöön asti niin kauan kuin bussissa on paikkoja jäljellä.

Matkan peruminen asiakkaan toimesta

Matkustajalla on oikeus perua ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta. Jos asiakas peruu matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Saaga Travelin muut  matkat

Sinua voisivat kiinnostaa myös muut päiväretkemme ja matkapakettimme. Katso lisätiedot Saaga Travelin Matkakaupassa.

Lisätietoja matkasta [email protected]

Lisätiedot

Valitse päivä

30.6.2022, 7.7.2022, 14.7.2022, 21.7.2022, 28.7.2022, 4.8.2022

Valitse lipputyyppi

Aikuinen, Lapsi 4-14-v, Lapsi 0-3-v

Katso kaikki