Hevosväen pikkujoulu Power Parkissa 17.-18.11.

145.00 

Hevosväen oma pikkujoulu Power Parkissa 17.-18.11.

Christmas Show PowerPark on uusi koko hevosalan tapahtuma, joka järjestetään PowerParkissa Härmässä 18.–19. marraskuuta. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto sisältää sekä vahvaa hevosalan asiaa että hyvänmielen viihdettä pikkujouluajan hengessä.

Tapahtumakeskuksena toimivaan reilun hehtaarin kokoiseen Palace Areenaan rakennetaan tapahtuma-areena, messualue, esiintymislava, ravintolamaailma ja mini-PowerPark huvipuisto. Seminaariosuuksien näyttämönä toimii Palace Areenan 5D-elokuvateatteri.

Christmas Shown järjestelyistä vastaa PowerPark yhteistyössä Finland Horse Shown sekä Suomen Hippoksen, Suomen Ratsastajainliiton ja Kpedu Kaustisen kanssa. Ohjelmaan kuuluu muun muassa hevosalan tulevaisuusseminaari. Hevostapahtumien juontajina toimivat Sara Perttunen, Lauri Hyvönen ja Håkan Wahlman.

Matkan hinta 145 euroa jaetussa kahden hengen huoneessa. Saaga Travelin pakettimatka sisältää kuljetuksen lisäksi majoituksen Härmän kylpylässä ja lipun lauantain hevosmessuille. Majoitumme mukavasti Härmän kylpylässä https://harmankylpyla.fi/

Perjantaina illalla mahdollisuus osallistua myös iltajuhlaan, jossa esiintyvät Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari ja Olli Halonen sekä Scandinavian Hunks osana heidän jäähyväiskiertuettaan. Huomaathan, että iltabileisiin sinun pitää itse ostaa lippu nettisivun https://christmasshow.fi/ kautta.

 

Aikataulu

PERJANTAI 17.11.

16.00 Oulun linja-autoasema

16.15 Zeppelinin ramppi Pysäkkitunnus: 3338 Linja-autopysäkki

16.20 Tupoksen ramppi E Pysäkkitunnus: 3427

myös muilta pikavuoropysäkeiltä pääsee kyytiin, mutta näistä on sovittava toimistomme kanssa etukäteen

20.00 Saavumme Härmän kylpylään, majoittuminen

Hotellissa on Ravintolamaailma, josta löytyy monipuolisesti ruokailupaikkoja https://harmankylpyla.fi/ravintolat/

20.45 Kuljetus iltabileisiin hotellilta. Kuljettaja ilmoittaa paluuajan bileistä hotelliin.

 

LAUANTAI 18.11.

07.00 Kylpylä avataan

07.30 Aamiaisaika alkaa jatkuen klo 10.00 saakka.

09.45 Ensimmäinen kuljetus hevosmessuille

Toinen kuljetus myöhemmin hotellilta hevosmessuille (aika päivitetään kun tapahtuman ohjelma on valmis)

Hevosmessut ovat avoinna klo 10 – 18 välisen ajan.

17.30 aloitamme paluumatkan Ouluun, jonne saavutaan noin klo 21.30

 

Osastot: ,

Lisätiedot

Matkan hinta 145 euroa jaetussa kahden hengen huoneessa

Sisältää kuljetuksen ohjelman mukaan, majoituksen aamiaisella Härmän kylpylässä sekä kylpylän ja kuntosalin käytön hotellissa. Sisäänpääsylipun hevosmessuille lauantaina.

Matkalla mukana ryhmänjohtaja, joka auttaa tarvittaessa käytännön järjestelyissä ja kertoo bussissa matkaohjelman yksityiskohdat.

Myös alle 18 -vuotiaat heppaharrastajat ovat tervetulleita mukaan, vanhempien suostumuksella.

Lapsialennus matkan hinnasta alle 12 -vuotiaille 10 euroa.

Matka tulee ostaa sivultamme viimeistään 31.10.2022 mennessä.

Matka toteutetaan mikäli lähtijöitä on vähintään 30.

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan minimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään 31.10. mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 15 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Katso kaikki