Hiihtomatka Levin keväthangille ja Ylläs-Levi hiihto 4.-7.4.2024

335.00 

Päätä hiihtokautesi tyylillä ja lähde mukaamme unohtumattomille keväthangille Leville. Levi ei suotta ole tunnettu Lapin helmenä, sillä tunnelmallisen alppikylän keskellä timanttiset hangen tarjoavat upeat puitteet laskettelulle ja hiihdolle.

Matkamme on omatoimimatka, joka antaa sinulle vapauden nauttia luonnosta ja tunnelmasta omalla tavallasi. Lisää jännitystä tuo lauantain Ylläs-Levi hiihdon huipennus, maaliviiva ylittyy Levin keskustassa.

Kolme yön matkallemme olemme valinneet majoituksen viihtyisään Break Sokos Hotel Leville. Upea luonto, monipuoliset maastot sekä laaja valikoima palveluja ja aktiviteetteja takaavat, että lomastasi tulee ikimuistoinen ja onnistunut. Tule mukaamme nauttimaan Lapin keväthangista ja hiihtotapahtumasta, joka jättää sydämeesi lämpimän muiston pitkäksi aikaa!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Hintaan sisältyy:

 • Kuljetus Saaga Travelin ilmastoidulla turistibussilla Oulu – Levi – Oulu. Voit nousta kyytiin myös Kemistä tai Rovaniemeltä.
 • Majoituspaikkana Break Sokos Hotel Levi, jaetussa kahden hengen huoneissa (sis. aamiainen), 3yötä.
  Mikäli ilmoittaudut matkalle yksin, varaudu maksamaan yhden hengen huoneen lisä. Täytämme huoneita nais- ja miespaikoilla ilmoittautumisjärjestyksessä ja pyrimme ilman muuta löytämään huonekaverin sinulle.

  Levin hiihtomatkan hinta 335 € / hlö (majoitus 2hh)
  Lisämaksusta majoitus 1hh + 199 € / hlö

  Ylläs – Levi hiihto:

  Koe ainutlaatuinen maastohiihtotapahtuma Ylläs-Levi huhtikuussa!
  Ylläs-Levi-hiihto antaa sinulle mahdollisuuden uppoutua maagiseen maastohiihdon maailmaan ja tunnelmaan osallistujana tai kannustajana. Levillä pääset seuraamaan hiihtäjien maalintuloa parhailta mahdollisilta paikoilta lauantaina.
  Kisailijana voit valita 70km tai 55km reitin. 70 kilometrin kisan reitti pitkine nousuineen palkitsee osallistujan myös maisemillaan ja hieman vähemmän haastetta kaipaavat voivat osallistua lyhyempään ja suurimmat nousut ohittavaan 55 kilometrin hiihtoon Äkäslompolosta Leville. Matka hiihdetään perinteisellä tyylillä ja molemmat reitit tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, jossa reitti vie sinut Ylläsjärven, Äkäslompolon, Kukastunturin ja Pyhäjärven lumisissa maisemissa, aina Leviltä löytyvään päätepisteeseen saakka.
  Lisämaksusta (10 € per hlö) on mahdollista matkata bussikuljetuksellamme kisaamaan tai kannustamaan lauantaiaamuna myös hiihtomatkojen lähtöpaikalle Ylläsjärvelle tai Äkäslompoloon. Ilmoitathan tämän matkavarauksesi yhteydessä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Ylläs-Levi hiihtoon löytyy kisan omilta sivuilta.

  Matkaohjelma ja aikataulu:

  PÄIVÄ 1: Torstai 4.4.24 Oulu – Kemi – Rovaniemi – Levi

  klo 10.00            Lähtö Oulun linja-autoasemalta
  klo 11.30            Lähtö Kemin linja-autoasemalta
  klo 13-13.45      Kahvi/ruokatauko Neste Rovaniemi Erottaja (omakustanne)
  klo 16                Saapuminen Leville ja majoittuminen hotelliin Break Sokos Hotel Levi

  PÄIVÄ 2: Perjantai 5.4.24 Levi (aamiainen)

  klo 06-10          Aamiainen hotellissa
  omaa ohjelmaa

  PÄIVÄ 3: Lauantai 6.4.24 Levi (aamiainen)

  klo 07-11          Aamiainen hotellissa
  omaa ohjelmaa
  mikäli useampia halukkaita kuljetamme aamulla bussilla Ylläs – Levi hiihdon 70 km:n starttipaikalle
  Ylläs – Levi maastohiihtotapahtuma, joka päättyy Levin keskustaan

  PÄIVÄ 1: Torstai 7.4.24 Oulu – Kemi – Rovaniemi – Levi

  klo 07-11           Aamiainen hotellissa
  klo 11.00           Lähtö takaisin Leviltä
  klo 13-13.45     Kahvi/ruokatauko Neste Rovaniemi Erottaja (omakustanne)
  klo 15.30          Paluu Kemin linja-autoasemalle
  klo 17               Paluu Oulun linja-autoasemalle

  Ehdot ja matkan peruuttaminen

  Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

  Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

  Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

  Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.2.2024. Mikäli lähtijöitä ei ole riittävästi, matkan hinta palautetaan teille kokonaisuudessaan.

  Peruutusehdot

  Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

  a) toimistokulut 20 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
  b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
  c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
  d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
  e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen

Katso kaikki