Jokkmokin talvimarkkinat 3.-5.2.2023. Yhteistyössä Pohjola-Nordenin kanssa.

285.00 

Jokkmokin talvimarkkinat 3.-5.2.2023 

Matka järjestetään yhteistyössä Pohjola-Nordenin kanssa, vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkan hinta 285 €/hlö, jaetussa kahden hengen huoneessa Hotel Savoy, Luulaja.

Matkan hinta 285 €/hlö yhden hengen huoneessa Hotel Nivå, Boden.

Matkan hinta 405 €/hlö yhden hengen huoneessa Hotel Clarion Sense, Luulaja. Jos valitset tämän vaihtoehdon, olethan yhteydessä toimistoomme ja varaat matkan sähköpostitse.

 

 Jokkmokin kuuluisat talvimarkkinat tulevat taas, jo 418. kerran!

1600-luvulta alkanut talvimarkkinatraditio kerää vuosittain vierailijoita suuret määrät, jopa 50 000 kävijää. Tapahtuman suosiosta kertoo sekin, että lähialueiden hotellit ovat jo pitkään olleet lähes loppuunmyytyjä.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden lähteä kokemaan tätä perinteinen, arktinen markkinatapahtuma Ruotsin Lapin sydämessä. Jokkmokin talvimarkkinat ovat kulttuuritapahtuma, joka on kautta vuosisatojen kerännyt erilaisia kävijöitä alkuperäisväestöstä, kirkonmiehistä ja metsureista aina nykypäivien turisteihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme autenttisia matkailukokemuksia ja tässä on juuri sellainen.

Matka on myynnissä vain rajoitetun ajan, 1.12. asti. Varaa paikkasi pian, sillä hotellihuoneita ei ole tarjolla kauaa. Tätä matkaa on odotettu!

Voit tutustua markkinoihin videoiden avulla https://jokkmokksmarknad.se/en/videos/

 

Osastot: ,

Lisätiedot

Alustava matkaohjelma (täydentyy kun markkinoiden ohjelma julkaistaan)

Perjantai 3.2.
11.45 lähtö Zeppelin ramppi P pysäkiltä
12.00 lähtö Oulun linja-autoasemalta
13.30 Kemin linja-autoasema
14.00 Tauko Tornion ABC:llä (20 min.)
14.30 Tornion Matkakeskus

Saavumme noin kello 15.40 Luulajaan (paikallista aikaa) ja osa ryhmästä majoittuu täällä hyvään keskitason hotelliin, hotelli Savoy. https://www.hotellsavoy.se/  Bussi jatkaa edelleen Bodeniin, jonne on reilun puolen tunnin ajomatka Luulajasta.
Klo 16.40 arvioitu saapumisaika Bodeniin. Osa ryhmästämme majoittuu matkan aikana täällä, keskitason hotellissa, hotelli Nivå. https://hotellniva.se/

Iltaohjelma vapaa.

Lauantai 4.2.

Hotelliaamiainen. Lähtöaika markkinoille ilmoitetaan edellisenä päivänä bussissa. Tänään vietämme ikimuistoisen päivän talvimarkkinoilla! Mitä odottaa markkinoilta? Ihmisvilinää pakkasessa, poroja ja saamelaisia hienoissa perinneasuissaan, kulttuuriesityksiä ja kauppiaiden kojuja, sekä paljon muuta. Voit tutustua aiempiin markkinoihin kuvien kautta täällä https://jokkmokksmarknad.se/en/photos/

Päivän aikana ollaan pääosin ulkona, joten on hyvä varautua viileään säähän. Päivitämme päivän aikataulun, kun markkinaohjelma julkaistaan.

Illansuussa paluu hotelliin.

Sunnuntai 5.2.

Hotelliaamiainen. Uloskirjautuminen omasta hotellista ja paluumatkalle lähdemme kello 10.15 Bodenista ja kello 11.00 Luulajasta (paikallista aikaa).

Paluumatkalla ajamme Luulajan Gammelstadin kautta, jossa mahdollisuus itsenäiseen päiväkävelyyn. Haaparannan Ikealla paluumatkalla noin tunnin tauko.

Pysäkit paluumatkalla kuten lähtöpäivänä. Oulussa ollaan illalla noin klo 18.30-19.00 (paikallista aikaa).

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY
– majoitus valitussa hotellissa ja huonetyypissä
– hotelliaamiainen molempina aamuina
– Saaga Travelin bussikuljetus ja kuljettajan palvelut

Toteutamme matkan yhteistyössä Pohjola-Nordenin kanssa ja matkalla on mukana heidän matkanjohtaja, joka yhteistyössä kuljettajamme kanssa luotsaa tätä matkaa. On huomioitavaa, että Pohjola-Norden voi järjestää matkan aikana omaa ohjelmaa jäsenilleen, jäsenetuna. Jäsenedut ovat siis vain Pohjola-Nordenin omille jäsenille. Jäseneksi voi liittyä täällä https://pohjola-norden.fi/suomeksi/jasenyys/liity_jaseneksi/

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan minimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Matkalle ilmoittaudutaan maksamalla matkamaksu kokonaisuudessaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.12. Tämän päivämäärän jälkeen meillä voi olla mahdollista ottaa vastaan muutamia yksittäisiä varauksia, mutta emme voi taata saatavuutta.
1.12. jälkeen voi kysyä paikkoja toimistoltamme [email protected]

Asiakkaan on ilmoitettava matkanjärjestäjälle erikoisruokavaliot viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua. Teemme parhaamme, jotta erikoisruokavaliot toteutuvat.

Peruutusehdot matkalle: Jokkmokin talvimarkkinat 2.-4.2.2023

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

  1. a) Toimistokulut 35 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
    b) 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
    c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
    d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
    e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

 

 

 

 

Katso kaikki