Jouluinen ostosmatka Tuuriin 25.11.

45.00 

Suunniteletko joulun valmisteluja? Etsitkö upeita tarjouksia ja lahjaideoita? Lähde kanssamme kokemaan Tuurin taianomainen jouluasu!

Tuurin pikkuputiikit ja suuri marketti tarjoaa upeita tarjouksia ja löytöjä, ravintolatarjonnasta löytyy varmasti maistuvia herkkuja ostoksenteon lomassa.

Matkan hintaan sisältyy kuljetus Oulu – Tuuri – Oulu.

Matka toteutetaan Saaga Travelin isolla turistibussilla, jossa on runsaasti tavaratilaa ostoksille.

Bussi lähtee Oulun linja-autoasemalta klo 7.00.

Reitti kulkee Ylivieskan kautta. Matkalta voi nousta mukaan, mutta siitä on sovittava etukäteen.

Perillä Tuurissa olemme klo 12.00 mennessä.

Ostosaikaa noin viisi tuntia.

Ouluun lähdemme klo 16.30 ja perillä olemme noin klo 22.00.

Varmista matkan toteutuminen varaamalla paikkasi lähtöä edeltävänä torstaina klo 12.00 mennessä. 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Lisätietoja Tuurin Kyläkaupasta

Tuurin Kyläkaupasta löytyy vaikka ja mitä. Lue lisää Tuurin sivuilta. Alla muutamia tärppejä:

Tavarapuoti

Kyläkaupan Tavarapuoti on koko perheen ostosparatiisi, jonka valikoimissa on yli 250 000 erilaista tuotetta.

Kyläkaupan läpi kulkeva Kauppakatu yhdistää Kyläkaupan vastakkaisilla puolilla olevat palvelut ja mahdollistaa sujuvan asioinnin.

Pihamyymälä

Kyläkaupan Pihamyymälä palvelee asiakkaita läpi vuoden. Kesäisin valikoimassa pääosassa ovat taimet ja kukat – myynnissä ovat kaikki peruskasvit, ihania uutuuksia ja saatavilla on myös erikoisuuksia. Kasvien lisäksi Pihamyymälästä voi hankkia kaikkea, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan.

Ravintolat ja kahvilat

Alueella on lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

OnnenKenkä

Vuonna 2000 valmistunut kullanhohtoinen OnnenKenkä -monumentti tervehtii majesteettisesta korkeudestaan Tuuriin saapuvia matkailijoita jo kaukaa.

Miljoona Tivoli Tuurissa 

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Yli 13-vuotiaiden päivärannekkeen hinta on 34 euroa. https://tuuri.fi/ajankohtaista/kylakaupan-miljoona-tivoli-on-jalleen-ensi-kesana-2/

Riemu Park

Kyläkaupan Riemu Park on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto. Riemu Park on tarkoitettu alle 10-vuotiaille leikkijöille. Se on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia.

Kyläkaupan Kesäjuna

Kesäkaudella asiakkaat saavat nauttia Kyläkaupan oman Kesäjunan rauhallisesta kyydistä. Ilmaisen elämysajelun reitti kiertää Tavarapuodin edestä hotelli OnnenTähden eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Pihamyymälään ja siitä takaisin Kyläkaupan eteen. Kesäjunan kyytiin voi nousta jokaiselta pysäkiltä, mikäli junassa on tilaa.

 

Ehdot

1. Minimiosallistujamäärä ja Saaga Travelin oikeus perua matka

Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää. Jos matkan minimiosallistujamäärä ei ole toteutunut lähtöä edeltävään torstaihin klo 12.00 mennessä, matka perutaan. Ilmoitamme tällöin matkan osallistuneille matkan peruuntumisesta sähköpostitse ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täyttynyt ja matka toteutuu, matkan myyntiä jatketaan lähtöhetkeen saakka.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.

Jos asiakas peruu ostamansa matkan kolme vuorokautta ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

3. Maksunpalautukset

Maksunpalautukset tapahtuvat maksunvälittäjä Paytrailin toimesta. Maksu palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Yleensä palautus onnistuu automaattisesti. Jos palautus ei onnistu automaattisesti, Paytrail ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja tiedustelee palautustiliä.

Lisätiedot

Valitse päivä

10.6.2023, 7.10.2023

Valitse matka

Etupenkkiläinen, En ole Etupenkkiläinen, mutta haluan liittyä, En ole Etupenkkiläinen, enkä halua liittyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso kaikki