Joulutunnelmaa Ahvenanmaalla ja Tallinnassa 2.‒4.12.2022

322.00 399.00 

Lähde maistelemaan joulunalustunnelmaa kahdessa viehättävässä kaupungissa!

Viking Gabriella ankkuroituu lauantaiaamuna Maarianhaminaan, missä on hyvää aikaa tutustua joulun odotukseen ahvenanmaalaisittain kiertoajelulla ja nähdä saariston tunnelmaa talvella. Seuraavana aamuna saavutaan muutamaksi tunniksi Tallinnaan, jonka vanhakaupunki juhlavaloineen on itsessään kuin pieni joulumaailma. Tältä risteilyltä löydät joulumielen ja persoonallisia lahjoja läheisillesi!

Matkan hintaan sisältyy paljon ruokailuja risteilyn aikana, joten omaa rahaa tarvitset vain joululahjaostoksiin!

Ahvenanmaan aarteet -kiertoajelulla nähdään Ahvenanmaan tärkeimmät nähtävyydet: Bomarsundin linnoituksen vaikuttavat rauniot, restauroitu keskiaikainen Kastelholman linna, Jan Karlsgården -ulkoilmamuseo ja kokki Michael Björklundin Smakbyn. Kierroksen päätteeksi vierailemme Maarianhaminassa ja näemme mm. museolaiva Pommernin (huomioi, että emme astu laivaan). Kiertoajelu alkaa klo 10:30 Viking Linen terminaalin edustalta. HUOM. Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille ja on opastettu vain suomeksi. Kiertoajelu sisältyy matkamme hintaan.

Matkan hinta:
322 € c-hytissä, kun 3 majoittujaa (hytti C4)
339 € c-hytissä, kun 2 majoittujaa (hytti C4)
369 € jaetussa kahden hengen hytissä Inside Large B-hytti (parisänky)
399 € jaetussa kahden hengen hytissä Inside Comfort Plus B-hytti (parisänky)

https://www.vikingline.fi/merella/hytit/ms-gabriella/

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Lisätiedot

MATKAOHJELMA

Perjantai 2.12.2022

06.30 lähtö Oulun linja-autoasemalta ja tarvittaessa pikavuoropysäkeiltä Oulun eteläpuolelta. Jos haluat tulla bussiin muualta kuin Oulusta, olethan yhteydessä toimistoomme.
Matkalla Helsinkiin tehdään muutama pysähdys, jotta matkustajat pääsevät jaloittelemaan sekä kahville ja syömään.
15.30 saavumme Katajanokan terminaaliin Helsingissä
16.30 Viking Gabriela lähtee Helsingin satamasta
17.00 Ruokailu: Joulupöytä

Lauantai 3.12.2022

08.30 Premium-aamiainen alkaen
10.30 Ahvenanmaan aarteet kiertoajelu 4 tuntia
14.30 Kiertoajelu päättyy satamaan, jonka läheisyydestä löydät pienen joulutorin, jossa on tarjolla erilaisia paikallisia joulutuotteita.
16.00 laiva lähtee Maarianhaminasta
21.00 Joulubuffet kutsuu!

Sunnuntai 4.12.2022

08.30 aamiainen alkaa
09.00 – 12.30 Gabriela Tallinnassa, mahdollisuus lähteä itsenäisesti Tallinnan joulumarkkinoille (ei matkaan sisältyvää retkeä).
12.30 lounasbuffet
15.15 laiva saapuu Helsinkiin ja paluumatka alkaa noin 15.45
Saavumme Ouluun noin puolenyön aikaan.

 

Matkan hintaan sisältyvät: ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset, majoitus valitussa hyttityypissä, runsaasti ruokailuja risteilyn aikana: 2 x joulubuffet, 1 x lounas, 2 x aamiainen.

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti).

Matkalle on varattu rajallinen määrä hyttejä.

Lisämaksusta mahdollisuus yhden hengen hyttiin, kysy lisätietoa toimistostamme. [email protected]

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.10.2022

Matka maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisvaiheessa, mutta mikäli matka peruuntuu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautamme summan kokonaisuudessaan.

 

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan minimiosallistujamäärä on 32 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 40 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Lisätiedot

Valitse hyttityyppi

C-hytti 3 majoittujaa, C-hytti 2 majoittujaa, Inside Large B-hytti 2 majoittujaa, Inside Comfort Plus B-hytti 2 majoittujaa

Katso kaikki