Matka Tampereen Suomen Kädentaidot -messuille 18.-19.11.2022

189.00 

Matkan hinta 189 euroa, varaa pian paikkasi!

Lähtö Oulun linja-autoasemalta perjantaina 18.11. klo 14.00. Välillä kahvitauko (omakustanteinen). Saavumme Tampereelle illalla noin klo 20.00 ja majoitumme hotellimme Scandic Hämeenpuistoon.

Lauantaina 19.11. nautimme hotellin runsaasta aamupalasta ennen messuille lähtöä. Messuilla meillä on koko päivä aikaa ihmetellä ja ihastella kädentaitomessujen monipuolista valikoimaa. Ensimmäinen kuljetus hotellista messupaikalle on klo 08.45, mutta halutessaan messuille voi lähteä myöhemminkin. Toinen kuljetus on klo 12.00.

Kotimatkalle lähdetään, kun messut sulkeutuvat klo 17.00. Emme palaa enää hotelliimme, vaan aloitamme kotimatkan messupaikalta. Paluumatkalla yksi pysähdys. Saavumme Ouluun noin klo 23.00 lauantai-iltana.

Mukaan voi nousta myös muualta nelostien varrelta, ole yhteydessä toimistoomme tästä.

Matka toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 38.

Matkan hinta on 189 euroa, sisältäen pääsylipun messuille, majoituksen aamiaisella Scandic Hämeenpuistossa jaetussa 2 hh sekä kuljetuksen Saaga Travelin laadukkaalla turistibussilla.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 58 euroa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tälle matkalle on 10.10.2022. 

42 paikkaa jäljellä

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Kädentaitoalan ainutlaatuinen ykköstapahtuma vaalii  kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain tähän Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Käsityömessuilla inspiroidutaankin tekemään itse, oppimaan uutta, sekä hankkimaan uniikkeja joululahjoja kuusen alle!

Lisätiedot: http://www.kadentaidot.fi

Finnish Craft and Design Fair  https://www.kadentaidot.fi/en/for-visitors/what-is-finnish-craft-design/

Lisätietoja matkasta antaa Virpi Perunka [email protected]

 

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan minimiosallistujamäärä on 38 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 15 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso kaikki