Koitelibussi – päiväretki Koitelinkoskelle

Koitelinkoski on koko perheen retkikohde

Koitelinkoski on upea koko perheen lähiluontokohde vain puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Alueella voi ihailla Kiiminkijoen koskia, kävellä joen saarissa olevilla luontopoluilla, evästellä kallioilla ja nuotiopaikoilla tai nauttia kahvilan ja jäätelökioskin antimista. Lapsille on alueella myös kiipeilytelineitä.

Koitelibussi liikennöi perjantaisin 1.7.-12.8.2022. Koitelibussi lähtee Kaarlenväylältä Oulun kauppatorilta klo 11.30. Paluu Koitelinkoskelta takaisin Ouluun lähtee klo 14.30 ja takaisin Oulun keskustassa ollaan klo 15.00. Retken kokonaiskesto on 3,5 tuntia.

Kahvila Koitelin Tunnelmatupa on avoinna kesällä päivittäin klo 11-20. Alueella on myös jäätelökioski. Lisätietoja Koitelin Tunnelmatuvan nettisivuilta.

Koitelissa on seitsemän vapaasti käytettävissä olevaa nuotiopaikkaa. Puita saa noutaa saaren etelänpuoleisen parkkipaikan liepeillä olevasta puuvajasta. WC:t ovat pääparkkialueen tuntumassa. Lisätietoja alueesta koitelinkoski.fi-sivustolta. Muistathan noudattaa retkietikettiä.

HINNAT (menopaluu)

Netistä Bussista
Aikuinen 20 25
Lapsi 0-3-v 0 0
Lapsi 4-14-v* 10 15

*Opiskelijat lastenlipun hinnalla. Opiskelijaetu vain netistä ostettuna. Opiskelijakortti esitettävä bussissa.

Katso Koitelibussin tarkka aikataulu alta Lisätiedot-kohdasta.

OSTA  LIPUT TÄSTÄ

HUOM! Jos haluat lisätä useampia lipputyyppejä, klikkaa jokaisen matkustajan valinnan jälkeen ”Lisää ostoskoriin” ja siirry kassalle kun kaikki matkustajat on lisätty. 

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Lisätiedot

Koitelibussi – päiväretki Oulusta Koitelinkoskelle

Lisätietoja matkasta

Tämä on takuulähtö, joka toteutetaan ilman minimiosallistujamäärää. Hinta on menopaluun hinta. Eurooppalaisen vammaiskortin haltijan avustaja matkustaa retkibussissamme maksutta, kun kortissa on A-merkintä. Kortinhaltija maksaa oman matkansa.

Jos olet lähdössä isommalla ryhmällä (5 hlöä tai enemmän), ostathan liput tai ilmoitathan meille etukäteen lähtöä edeltävänä iltana klo 18.00 mennessä puh. 08 655 5100 niin osaamme varata riittävän ison bussin. Varaa oma istumapaikka myös 0-3-vuotiaalle lapselle.

Retkietiketti

Retkeilethän vastuullisesti ja retkietikettiä noudattaen. Älä jätä roskia luontoon, käytä polttopuita säästeliäästi ja tee nuotio vain varsinaisille merkityille nuotiopaikoille. Tutustu retkietikettiin tarkemmin täällä.

Koitelibussin aikataulu

Perjantaisin 1.7.-12.8.2022

Oulu-Koitelinkoski
11.30 Kaarlenväylä (Oulun kauppatori)
Merikoskenkatu (pikavuoropysäkki)
12.00 Koitelinkoski
Koitelinkoski-Oulu
14.30 Koitelinkoski
15.00 Kaarlenväylä (Oulun kauppatori)

Ehdot

1.Takuulähtö ja Saaga Travelin oikeus perua matka

Koitelibussi ajetaan takuulähtönä. Jos matkalle on yksi lähtijä, matka toteutetaan.

Jos Oulusta ei ole menijöitä Koitelinkoskelle, myöskään paluukyytiä Koitelinkoskelta Ouluun ei ajeta.

Suosittelemme varaamaan matkan edellisenä iltana ennen klo 18.00, jotta voimme paremmin ennakoida matkustajamäärää ja bussin kokoa.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.

Jos asiakas peruu ostamansa matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Saaga Travelin muut päiväretket ja matkat

Pidätkö päiväretkikohteesta Liminganlahti? Sinua voisivat kiinnostaa myös muut päiväretkemme ja matkapakettimme. Katso lisätiedot Saaga Travelin Matkakaupassa.

Lisätiedot

Valitse päivä

1.7.2022, 8.7.2022, 15.7.2022, 22.7.2022, 29.7.2022, 5.8.2022, 12.8.2022

Valitse matkustaja

Aikuinen, Lapsi 4-14-v, Lapsi 0-3-v

Katso kaikki