Guardia Nueva 20 v. juhlakonserttimatka Kokkolaan 19.-20.2.2022

220.00 259.00 

Guardia Nueva -orkesteri on keskipohjalainen menestystarina, jonka esiintymiset ovat ihastuttaneet yleisöä niin kotimaassa, Turkissa kuin Argentiinassakin. Reilussa vuosikymmenessä orkesterin repertuaari on kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon, kirkko- ja joulumusiikkiin.

Juhlakonsertissaan Guardia Nueva esittää orkesterille tehtyjä sovituksia huippusolistien kera. Maamme kärkisolistit mukana: Jarkko Ahola, Arja Koriseva, Jennie Storbacka ja Teemu Roivanen.

Konsertti sisältää suomalaista musiikkia, tangoja- sekä kansainvälisiä tunnelmia sovitettuna uuteen muottiin. Samoin argentiinalaista musiikkia, elokuvamusiikkia, musikaalisävelmiä, sekä instrumentaalimusiikkia Guardia Nuevan tyyliin. Kaikki teokset ovat sovitettu guardiamaiseen tyyliin, ottaen orkesterin ainutlaatuisen kokoonpanon huomioon.

Matkan hintaan sisältyy kuljetus, ohjelmassa mainitut kahvit ja ruokailu. Majoitus Sokos hotel Kaarlessa 2 H huoneissa ja aamianen hotellissa. 1 H lisä 36€

Osta matka 19.1.2022 mennessä

Poista

Jos ostat matkan kahdelle henkilölle, kirjoita tähän toisen henkilön nimi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Matkaohjelma:
Lauantai 19.2.2022
Klo 10.30 lähtö Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturista. Matkalla pysähdymme kahvittelemaan Kalajoelle Tapion Tuvalle
Klo 13.30-15.00 Opastettu Kokkolan kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan mm. Kokkolan vanhaan kaupunkiin Neristaniin ja K.H. Renlundin museoon.
Klo 15.30 Majoittuminen Original Sokos hotel Kaarleen Kokkolan keskustassa. Aikaa lepoon.
Klo 16.30-17.15 Päivällinen hotellissa.
Klo 18.00-21.00 Suuri juhlakonsertti Guardia Nueva 20 vuotta solisteina Jarkko Ahola, Arja Koriseva, Jennie Storbacka ja Teemu Roivainen.

Sunnuntai 20.2.2022
Klo 09.00-10.00 Aamiainen hotellissa.
Aamiaisen jälkeen lähtö kotimatkalle.
Lyhyt pysähdys Kalajoella.
Takaisin Ouluun saavumme noin klo 13.00

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot

Valitse majoitus

Majoitus 2 H huoneessa. Hinta 1 henkilöltä., Majoitus 1 H huoneessa.