Kulttuuri- ja teatteripäivä Kajaanissa 12.10.2023 ETUPENKKIMATKA!

73.00 78.00 

Koe unohtumaton päivä Kainuun historiassa teatteriesityksen, kaupunkikierroksen ja herkullisten aterioiden parissa. Tule mukaan matkalle Eino Leinon ja Elias Lönnrotin jalanjäljille!

Teatteriesitys ja Ohjelma:

Nauti ikimuistoisesta päivästä Kainuun sydämessä! Päivä alkaa Isoisäni kuplettimaakari -teatteriesityksellä, joka on suunnattu erityisesti ikäihmisille. Seuraa Sami Sainiota kuplettimaakarin saappaissa muistelemassa mm. mikä olikaan se kappale, jolla isoisä isoäidin hurmasi ja nauti naurusta sekä kommelluksista matkalla. Teatteriesityksen jälkeen nautimme yhteisestä kahvittelusta teatterin tiloissa.

Kaupunkikierros ja Historia:

Ennen teatteriesitystä herkuttelemme maukkaalla lounaalla Kajaanissa. Näytöskahvien jälkeen kohtaamme kaupunkioppaamme ja lähden bussikyydillä tutustumaan Kainuun historiaan. Kajaanin historian tarinat avautuvat leppoisasti matkan varrella.

Etupenkkiläisen Erikoistarjous:

Tämä ainutlaatuinen päiväretki on tarjolla etupenkkiläisille erikoishintaan! Varaa paikkasi nyt hintaan 73 € (normaalisti 78 €). Matkan hintaan sisältyy kuljetus Oulu – Kajaani – Oulu, herkullinen lounas, Isoisäni kuplettimaakari -teatteriesitys, iltapäiväkahvit/teet sekä opastettu kaupunkikierros Kajaanissa.

Paikkoja Rajoitetusti – Varaa viimeistään 28.9!

Tämä piristävä päiväretki tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja hienoja hetkiä. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten varaa omasi pian ja liity mukaan tähän ainutlaatuiseen päivään!

Varaa paikkasi nyt ja lähde matkalle Kajaaniin – Kainuun historia odottaa!

 

VARAA MATKASI TÄSTÄ ja siirry tietojen antamisen jälkeen kassalle

Alla olevasta valikosta löydät matkavaihtoehdot:
Olen Etupenkkiläinen, alennettu hinta 73 €
En ole Etupenkkiläinen 78 €

Liity Etupenkkiin tästä.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

klo 8.30            Lähtö Oulun linja-autoasemalta

klo 11.30          Lounas Kajaanissa

klo 13               Teatteri, Isoisäni Kuplettimaakari (kesto n 40 min) + yhteinen kahvittelu

klo 15.15          Opastettu kaupunkikierros bussilla Eino Leinon ja Elias Lönnrotin hengessä (n 2h) –
Saamme eläväisen esityksen Kajaanin historiasta ja näemme mm. Kajaanin linnanrauniot, Eino Leinon, Elias Lönnrotin ja Urho Kekkosen muistomerkit.

klo 17.15          Paluumatka alkaa

klo 17.45          Kahvi/ruokatauko Neste Kontiomäki (omakustanteinen)

klo 18.30          Matka jatkuu kohti Oulua

klo 20.45          Saapuminen Oulun linja-autoasemalle

Matkustajan on ilmoitettava matkanjärjestäjälle erikoisruokavaliot matkavarauksen yhteydessä.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Huomio, että matkalle on rajoitettu osallistujamäärä!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.9.2023, jonka jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja sähköpostitse: [email protected]

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9.2023.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) toimistokulut 35 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Lisätiedot

Valitse lipputyyppi

Olen Etupenkkiläinen, alennettu hinta, En ole Etupenkkiläinen

Katso kaikki