Bussikuljetus Lännentilan kesämarkkinoille 16.7.

15.00 

Lännentilan kesämarkkinat on Pohjois-Suomen suurin lapsiperheille suunnattu kesätapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Markkinoilla on tarjolla monenlaista aktiviteettia erityisesti lapsiperheille. Pihapiiristä löytyy kotieläinpiha, minigolf-rata, polkutraktorirata, Lännenpirtin kesäkahvila sekä tilan oma lähiruokamyymälä. Lapsia viihdyttämässä myös Lännentilan oma maskotti.

Kuljetus lunastettava etukäteen, paikkoja rajoitetusti! Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi vanhempiensa sylissä.

Kuljetus lähtee Oulun linja-autoaseman tilausajolaituri, mutta pysähtyy muilla pysäkeillä alla olevan aikataulun mukaisesti

10.00 Oulun linja-autoasema, tilausajolaituri
Kaakkurin ramppi E1
Ouluntullin ramppi E
10.15 Kempele Zeppelinin ramppi E
10.25 Liminka Lumijoen risteys (Liminka TH L)

 

Paluukuljetus lähtee Ouluun klo 13.30. Bussi palaa samaa reittiä ja pysähtyy samoilla pysäkeillä paluumatkalla.

Osastot: ,

Lisätiedot

Lännentilan kesämarkkinat järjestetään ensimmäisen kerran kesällä 2022. Tästä starttaa markkinaperinne, jolla halutaan tarjota jatkossa joka kesä pohjoissuomalaisille lapsiperheille ikimuistoinen päivä monine aktiviteetteineen.

-Mukana 40-50 näytteilleasettajaa (Ruokaa, vaatteita, leivonnaisia, koriste-esineitä, onnenpyörää, lakumyyjää, lasten mönkkäreitä, crosseja jne.)
-Ilmainen poniajelu
-Jääkiekkotutkaus BetterHockey:n huippupuitteissa!
-Lapsia viihdyttämässä mm. Taikuri Roope Ylitalo ja Zetka-jengi
-Kävijöiden kesken arvotaan mm. Acon Air 13 Sport HD trampoliinipaketti ja Kaasugrilli Cello Rodium 3 musta (K-Rauta Ojan Rauta, Kempele)
-Päivän päätähtenä Roni Bäck. Meet & Greet klo 12-13
-Hiihtäjälegenda Juha Mieto myös mukana markkinoilla
-Tapahtuman juontaa Bartavege!
-Lapsille runsaasti aktiviteettejä myös veloituksetta!

Matkan ehdot

Minimiosallistujamäärä ja matkan peruuntuminen

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos riittävä osallistujamäärä ei toteudu lähtöä edeltävään perjantaihin 15.7. klo 12.00 mennessä, Saaga Travel peruu matkan. Ilmoitamme tällöin matkan peruuntumisesta välittömästi ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täynnä perjantaihin klo 12.00 mennessä, jatkamme matkan myyntiä lähtöön asti niin kauan kuin bussissa on paikkoja jäljellä.

Matkan peruminen asiakkaan toimesta

Matkustajalla on oikeus perua ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta. Jos asiakas peruu matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Saaga Travelin muut päiväretket ja matkat

Sinua voisivat kiinnostaa myös muut päiväretkemme ja matkapakettimme. Katso lisätiedot Saaga Travelin Matkakaupassa.

 

Katso kaikki