Lintubussi Liminganlahdelle

Lähde nyt Lintubussilla Oulusta päiväretkelle Liminganlahdelle, missä voit tutustua luontokeskuksen upeaan Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyyn ja seurata lintujen elämää Virkkulan lintutornilla. Lintutornilla on Metsähallituksen asiantuntijaopas klo 10-12 (säävaraus). Luontokeskukselta lähtevät myös hyvin merkityt maastopyöräreitit sekä uusi Rantaniityn kosteikkoluontopolku. Vuoden 2022 uutuuksia alueella ovet mm. pyörivä laavu ja kesällä avattava Kukkala, jossa voi tutustua tarkemmin alueen kasvillisuuteen.

Lämminhenkinen kahvila-ravintola Liminganlahti palvelee luontokeskuksella. Omia eväitä voi nauttia luontokeskuksen tulentekopaikalla.

Lintubussi liikennöi perjantaisin 1.7.-5.8.2022. Lintubussi lähtee Kaarlenväylältä Oulun kauppatorilta klo 9.30. Paluu Liminganlahdelta takaisin Ouluun lähtee klo 13.00. Lisämaksusta voit ottaa kyytiin myös oman pyörän.

Katso tarkka aikataulu ja lisätietoja Liminganlahden palveluista alta Lisätiedot-kohdasta.

HINNAT (menopaluu)

Netistä Bussista
Aikuinen 20 25
Lapsi 0-3-v 0 0
Lapsi 4-14-v* 10 15
Pyörän kuljetus 5 10**

*Opiskelijat lastenlipun hinnalla. Opiskelijaetu vain netistä ostettuna. Opiskelijakortti esitettävä bussissa.
**Pyöräpaikkoja on rajoitetusti. Suosittelemme ostamaan pyöräpaikan netistä etukäteen paikan varmistamiseksi. Jos pyöräpaikkoja on jäljellä, pyöräpaikan voi ostaa myös bussista.

OSTA LINTUBUSSIN LIPUT TÄSTÄ

HUOM! Jos haluat lisätä useampia lipputyyppejä tai oman pyörän kuljetuksen, valitse tuotteet yksitellen ja klikkaa jokaisen valinnan jälkeen ”Lisää ostoskoriin”. Siirry kassalle kun kaikki matkustajat ja/tai pyörät on lisätty. 

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Lisätiedot

Lintubussi Liminganlahdelle – päiväretki Oulusta

Lisätietoja matkasta

Tämä on takuulähtö, joka toteutetaan ilman minimiosallistujamäärää. Hinta on menopaluun hinta. Eurooppalaisen vammaiskortin haltijan avustaja matkustaa retkibussissamme maksutta, kun kortissa on A-merkintä. Kortinhaltija maksaa oman matkansa.

Jos olet lähdössä isommalla ryhmällä (5 hlöä tai enemmän), ostathan liput tai ilmoitathan meille etukäteen lähtöä edeltävänä iltana klo 18.00 mennessä puh. 08 655 5100 niin osaamme varata riittävän ison bussin. Varaa oma istumapaikka myös 0-3-vuotiaalle lapselle.

Pyöräpaikkojen kapasiteetti on 5. Suosittelemme ostamaan pyöräpaikan etukäteen netistä paikan varmistamiseksi. Jos pyöräpaikkoja on jäljellä, pyöräpaikan voi ostaa myös bussista. Jos ryhmällänne on enemmän kuin 5 pyörää, olkaa hyvissä ajoin yhteydessä myyntipalveluumme [email protected] tai puh. 08 655 5100 niin voimme vaihtaa tilalle 10-paikkaisen pyöräkärryn.

Lintubussin aikataulu

Perjantaisin 1.7.-5.8.2022 

Oulu-Liminganlahti
9.30 Kaarlenväylä (Oulun kauppatori)
10.05 Liminganlahden luontokeskus
Liminganlahti-Oulu
13.00 Liminganlahden luontokeskus
13.35 Kaarlenväylä (Oulun kauppatori)

Liminganlahden palvelut

Liminganlahden luontokeskuksen Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttely on avoinna päivittäin klo 10-18. Näyttelyssä tutustutaan vuoden kulkuun lintujen näkökulmasta. Pääosassa on Liminganlahden monipuolinen linnusto, mutta samalla tarkastellaan lintujen elämää yleisestikin. Moni luontokeskuksessa vieraillut on kertonut Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyn olevan paras luontonäyttely koskaan. Näyttely on suunniteltu koko perheelle, mutta se tarjoaa kuitenkin mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa myös intohimoisille lintuharrastajille.

Metsähallituksen avoimet lintutorniopastukset Virkkulan lintutornillaperjantaisin perjantaisin 1.7. alkaen klo 10-12 (säävaraus). Metsähallituksen oppaalla on opastuksilla mukanaan kaukoputki sekä kiikareita lainattavaksi asiakkaille. Myös luontokeskuksesta voi lainata kiikareita.

Lisätietoja Liminganlahden luontokeskuksen nettisivulla ja Liminganlahden pdf-esitteessä.

Hotelli-Ravintola Liminganlahti on avoinna klo 10-18. Lisätietoja Hotelli-Ravintola Liminganlahden Facebook-sivuilta.

Liminganlahdelta lähtevät hyvin merkatut maastopyöräreitit. Lisätietoa Limingan maastopyöräreiteistä Visit Limingan sivuilla.

Voit ottaa mukaan oman pyörän lisämaksusta tai vuokrata pyörän luontokeskukselta. Pyörävuokrauksen kesto Lintubussin asiakkaille on klo 10.30-12.30. Vuokraus tulee varata etukäteen viimeistään kahta päivää aikaisemmin. Lisätietoja pyörävuokrauksesta ja pyörävaraukset www.topyha.fi, puh. 0400 227 330 tai sähköpostilla [email protected].

Retkietiketti

Retkeilethän vastuullisesti ja retkietikettiä noudattaen. Älä jätä roskia luontoon, käytä polttopuita säästeliäästi ja tee nuotio vain varsinaisille merkityille nuotiopaikoille. Tutustu retkietikettiin tarkemmin täällä.

Ehdot

1.Takuulähtö ja Saaga Travelin oikeus perua matka

Lintubussi ajetaan takuulähtönä. Jos matkalle on yksi lähtijä, matka toteutetaan.

Jos Oulusta ei ole menijöitä Liminganlahdelle, myöskään paluukyytiä Liminganlahdelta Ouluun ei ajeta.

Suosittelemme varaamaan matkan edellisenä iltana ennen klo 18.00, jotta voimme paremmin ennakoida matkustajamäärää ja bussin kokoa.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.

Jos asiakas peruu ostamansa matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Saaga Travelin muut päiväretket ja matkat

Pidätkö päiväretkikohteesta Liminganlahti? Sinua voisivat kiinnostaa myös muut päiväretkemme ja matkapakettimme. Katso lisätiedot Saaga Travelin Matkakaupassa.

Lisätiedot

Valitse päivä

1.7.2022, 8.7.2022, 15.7.2022, 22.7.2022, 29.7.2022, 5.8.2022

Valitse matkustaja

Aikuinen, Lapsi 4-14-v, Lapsi 0-3-v, Pyöräpaikka

Katso kaikki