Lofoottien kiertomatka 15.-20.8.2023. Hinta 999 €/hlö.

330.00 380.00 

Matkan hinta 999 €/hlö, josta varausmaksun osuus 330 €. Varaa 14.6. mennessä!

Tervetuloa Saaga Travelin mukana tutustumaan Norjan kauniisiin vuonoihin ja idyllisiin kalastajakyliin. Lofoottien satumaiset maisemat hurmaavat vierailijan varmasti. Toinen toistaan komeampia vuorenhuippuja ja kristallinkirkkaita merenpoukamia, niistä on Lofoottien näkymät tehty. Bussimatkoilla ihaillaan pohjoisen Fennoskandian vaihtelevia vuoristo- ja tunturimaisemia. Lofoottien vetovoimasta kertoo se, että monet palaavat Lofoottien matkoille toistamiseen. Majoitumme matkan aikana keskitason hotelleissa ja matkan hintaan sisältyy runsaasti aterioita, vähintään puolihoito. Ammattitaitoinen kuljettaja ja matkanjohtaja pitävät huolen, että matkasi taittuu mukavasti. Tervetuloa!

Nyt voit lähteä matkallemme mukaan myös Rovaniemeltä, Kemistä ja Torniosta.

Hintaan sisältyy:

  • Kuljetus Saaga Travelin ilmastoidulla turistibussilla Oulu – Kiiruna – Lofootit – Arjeplog – Oulu. Voit nousta kyytiin myös Rovaniemeltä, Kemistä tai Torniosta.
  • Majoituksen jaetussa kahden hengen huoneissa matkaohjelmassa mainituissa tai vastaavassa keskitason hotellissa (5 yötä).
  • Puolihoito. Sisältää aamiaisen ja illallisen hotellissa / majoitusvuorokausi. Lounas matkan ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä.
  • Matkanjohtajan palvelut matkan aikana.

Lofoottien kiertomatkan hinta
999 €/hlö. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 330 €/hlö. Matkan loppumaksu erääntyy 45 vrk ennen matkalle lähtöä.

Lisämaksusta
Majoittuminen yhden hengen huoneessa + 245 €/hlö.
Varaus bussin 2. rivi 30 €/hlö.
Vuonoristeily Trollfjordeniin hinta-arvio 120 €/hlö.

Ruokajuomat eivät sisälly matkan hintaan. Valitsemasi retket ja museovierailut omakustanteisesti.

Laskutamme matkan loppusumman 2 kuukautta ennen matkalle lähtöä (15.6.23). 

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, yleisten matkaehtojen kohdan 8.1. mukaan (polttoainekustannukset tai valuuttakurssien muutokset). Noudatamme voimassa olevia matkapakettiehtoja.

Poista

Kerro mahdolliset ruoka-allergiat ja ruokarajoitteet.

Alustava ilmoittautuminen vuonoristeilylle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Videolla pääset ihastelemaan matkanjohtajan elokuussa 2022 kuvaamaa lyhytvideota Trollfjordenin risteilystä.

Matkaohjelma ja aikataulu

15.8. Tiistai
Oulu/Kemi/Rovaniemi/Tornio – Kiiruna n. 530 km
Lähtö klo 8.00 Oulun linja-autoasema, tilausajolaituri.
Lähtö klo 8.00 Rovaniemen linja-autoasema.
Lähtö klo 9.20 Kemin linja-autoasema
Lähtö klo 10.00 Tornion ABC

Lähtö Oulusta ja Rovaniemeltä kohti Kiirunaa. Ensimmäisen tauon pidämme Torniossa ja sieltä jatkamme kohti rajaa. Rajan ylityksen jälkeen reittimme seurailee komeaa Tornionjokilaaksoa.

Lounaalle saavumme komean Jockfallin kosken vierelle. Kevyen lounaan jälkeen jatkamme matkaamme Överkalixista kohti kaivoskaupunki Kiirunaan, jonne saavumme alkuillasta. Yöpyminen vuonna 2022 avatussa keskitason Scandic Kiiruna hotellissa. Tervetulopäivällinen.

Sisältyvät ateriat: lounas ja päivällinen.

16.8. Keskiviikko
Kiiruna – Narvik – Svolvaer 395 km

Aamiainen hotellissa. Kiirunasta ajamme tuntureiden yli Norjan puolelle Narvikiin. Alkumatkasta saamme ihailla komeaa tunturimaisemaa Torniojärven ympärillä samalla kuullen tarinaa seudun luonnosta ja mielenkiintoisesta historiasta.

Narvik on merkittävä merenkulkukaupunki ja meri reunustaakin kaupunkia kolmelta puolelta, tunturi neljänneltä. Pidämme pienen tauon Narvikissa. Narvikista matka jatkuu kohti Lofootteja ja teemme pysähdyksen vaikuttavan Tjelsundin riippusillan luona.

Iltapäivällä saavumme määränpäähämme Lofooteille! Svolvær on Norjan Lofooteilla Austvågøyn saarella sijaitseva Våganin kunnan keskustaajama ja Lofoottien epävirallinen pääkaupunki.

Majoittuminen keskitason Thon Hotel Lofoten Svolværin, joka sijaitsee ihan kaupungin keskusta-alueen ja sataman tuntumassa. Voit tutustua hotelliin täältä https://www.thonhotels.com/our-hotels/norway/lofoten/thon-hotel-lofoten/ Päivällinen hotellin ravintolassa.

Sisältyvät ateriat: aamiainen ja päivällinen.

17.8. Torstai
Vuonoristeily Trollfjordeniin (lisämaksusta)

Nautimme kiireettömän aamiaisen hotellissamme. Tänään on mahdollisuus lähteä mukaan lisäretkelle upealle Trollfjordenin vuonoristeilylle. Hinta (noin 120 €) ja lisätiedot varaamisesta ilmoitetaan matkavarauksen jälkeen. Voit tutustua vuonoristeilyyn täällä https://brimexplorer.com/tours/silent-trollfjord-cruise

Päivä on myös mahdollista käyttää omatoimisiin retkiin tai tutustua Svolvaerin museoihin ja nähtävyyksiin, kierrellä kaupoissa ja kahviloissa tai tutustua alueen ympäristöön patikoiden. Illalla on mukava kokoontua keskustelemaan päivän kokemuksista yhteisen päivällisen äärelle.

Sisältyvät ateriat: aamiainen ja päivällinen.

18.8. Perjantai
Saaristokierros bussilla.

Tänään teemme Lofoottien perinteisen saaristokierroksen, jonka aikana näemme saarten hienoja maisemia sekä viehättäviä kalastajakyliä. Ajamme ensimmäisenä Lofoottien eteläkärjessä sijaitsevaan Ån kalastajakylään, jossa teemme lyhyen kävelyretken. Kylässä voit tutustua mm. kalastajakylämuseoon https://www.museumnord.no/en/our-venues/norwegian-fishing-village-museum/

Matkalla Ån kylään näemme yhden Lofoottien suosituimmista retkikohteista, Reinebringenin, jonka reitillä kulkee kesäaikoina satoja ihmisiä päivittäin.  Päivän aikana näemme toinen toistaan kuvauksellisempia kalastajakyliä, mm. kuuluisan Henningsvaerin kylän. Mahdollisuus tutustua Viikinkimuseoon (lisämaksusta).

Päivän päätteeksi palaamme takaisin hotelliimme, jossa nautimme päivällisen.

Sisältyvät ateriat: aamiainen ja päivällinen.

19.8. Lauantai
Svolvaer – Junkerdahl – Arjeplog 410 km

Aamiaisen jälkeen paluu mantereelle lautalla Lodingenin kylästä. Mantereen puolella matka jatkuu Nordlandin jylhissä maisemissa kohti Ruotsia. Rajan ylitys on Junkdalissa ja matka jatkuu tunturimaisemien halki Hopeatietä pitkin kohti Arjeplogin kylää, jossa vietetään matkan viimeinen ilta ja yö. Päivän maisemat ovat mieleenpainuvia. Majoittuminen ja päivällinen viihtyisässä hotelli Hornavanissa, jonka ympäristöstä avautuvat hienot järvimaisemat. Täällä on myös mahdollisuus uida Ruotsin syvimmässä järvessä! Hotelli on pienehkö, keskitason hotelli, joka on tunnettu hyvästä palvelustaan sekä keittiöstään.

Sisältyvät ateriat: aamiainen ja päivällinen.

20.8. Sunnuntai
Arjeplog – Oulu 490 km

Aamiaisen jälkeen on mahdollista tehdä lyhyt vierailu paikalliseen Hopeamuseoon omakustanteisesti. Museossa pääsee tutustumaan Arjeplogin alueen menneisyyteen, luontoon ja tietysti hopeasta kertoviin näyttelyihin. Saamelaisuus on vahvasti esillä museonäyttelyssä. Hopeamuseossa on myös erinomainen pieni kauppa, jossa monipuolinen valikoima matkamuistoja sekä kirjoja. Myös paikallinen matkailuneuvonta toimii museon kanssa samassa rakennuksessa. Vierailun jälkeen lähtö kotimatkalle Älvsbyn ja Luulajan kautta Ouluun.

Paluumatkalla lounas ennen Suomen puolelle saapumista.

Sisältyvät ateriat: aamiainen ja lounas.

 

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan minimiosallistujamäärä on 35 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Matkalle ilmoittaudutaan suorittamalla varausmaksu (330 €/matkustaja). Matkan loppusumma sekä lisämaksulliset palvelut (lukuun ottamatta paikkavarausta) erääntyvät 45 vrk ennen matkan alkua.

Lisätietoja matkasta antaa [email protected].

Tarvittavat tiedot ja asiakirjat rajan ylittämistä varten päivitetään tilanteen mukaan.
Asiakkaan on ilmoitettava matkanjärjestäjälle erikoisruokavaliot viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua. Teemme parhaamme, jotta erikoisruokavaliot toteutuvat.

Peruutusehdot ja erikoisehdot matkalle: Lofoottien kiertomatka 15.-20.8.2023

Tällä matkalla sovelletaan erikoisehtoja, matkakohteessa kesäisin vallitsevan varaustilanteen vuoksi. 

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 45 €, kun matka peruutetaan viimeistään 65 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 65 vuorokautta mutta viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 100 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Lisätiedot

Valitse palvelu

Varausmaksu, Varausmaksu + 1. rivin penkkipari (oikea), Varausmaksu + 2. rivin penkkipari (oikea), Varausmaksu + 2. rivin penkkipari (vasen)

Katso kaikki