Maakinen veneretki Iin Röyttään 11.6.2023

49.00 

Lähde Maakiselle veneretkelle Iin Röyttään sunnuntaina 11. kesäkuuta!

Tervetuloa nauttimaan kesäpäivästä Perämeren saaristossa! Monitaidetapahtuma Maakinen Martinniemi tarjoaa ainutlaatuisen veneretken Martinniemestä Iin Röytän saareen sunnuntaina 11. kesäkuuta.

Päivä startataan Saaga Travelin bussilla Oulusta, ja Martinniemen kalasatamassa vaihdetaan kulkupeliksi Sea Oulun uudet vesitaksit. Perillä saareen pääsee tutustumaan esimerkiksi kolmen kilometrin mittaisella luontopolulla.

Saaressa päästään kuulemaan myös Jukka Takalon soolokeikka meren äärellä luonnon omassa akustiikassa. Veneretken jälkeen on mahdollista ruokailla omakustanteisesti Martinniemen Kerholassa, jossa iltapäivän päättää Mikko Koskelan keikka sekä Perämeren pookit, majakat ja vanhat kartat -aiheinen keskustelu.

Matkalle lähdetään Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta Saaga Travelin bussilla klo 10.30. Bussi suuntaa takaisin Ouluun Martinniemen Kerholasta klo 16, ja Oulussa olemme noin klo 16.30.

Pukeuduthan säänmukaisesti. Sateen sattuessa Iin Röytässä pääsee myös sateensuojaan. Paikan päällä saaressa on kahvi-/mehutarjoilu, mutta omat piknikeväät ja erityisesti juomapullo varsinkin kuuman kelin varalta ovat suotavia.

Retkellä on säävaraus: myrskyn tai kovan tuulen sattuessa retkeä ei järjestetä (rahat maksetusta retkestä palautetaan asiakkaalle). Mahdollinen peruminen ilmoitetaan sähköpostitse retkipäivän aamuna.

Hinta: 49 €.

Retki sisältää bussikuljetuksen Oulu–Martiniemi–Oulu, venekuljetuksen Martinniemi–Iin Röyttä–Martinniemi, Jukka Takalon ja Mikko Koskelan keikat sekä kahvit. Hinta on sama vaikka et osallistuisi bussikuljetukseen.

Varaa lippusi pian, paikkoja on rajallinen määrä!

Retki järjestetään yhteistyössä Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen, Maakinen Martinniemi -tapahtuman ja Sea Oulun kanssa.

7 paikkaa jäljellä

Osasto:

Lisätiedot

Aikataulu

10.30 lähtö Oulun linja-autoasemalta
11.30 lähtö veneillä Iin Röyttään Martinniemen kalasatamasta (Luotsiasemantie 83)
12.00 tutustumista saareen
13.15 Jukka Takalon soolokeikka ja kahvit
13.45 paluu veneillä Martinniemeen
14.30 Mikko Koskelan keikka ja ruokailumahdollisuus Martinniemen Kerholassa
15.00 Perämeren pookit, majakat ja vanhat kartat -keskustelu Kerholassa
16.00 paluu Ouluun
16.30 takaisin Oulussa

Ehdot

1. Saaga Travelin oikeus perua matka

Retkellä on säävaraus. Retki perutaan myrskyn tai kovan tuulen sattuessa. Ilmoituksen matkan perumisesta tekee Oulun kulttuuritapahtumayhdistys sähköpostitse retkipäivän aamuna klo 9.00 mennessä. Matkan peruuntuessa palautamme maksun kokonaisuudessaan.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.

Jos asiakas peruu ostamansa matkan kolme vuorokautta ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

3. Maksunpalautukset

Maksunpalautukset tapahtuvat maksunvälittäjä Paytrailin toimesta. Maksu palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Yleensä palautus onnistuu automaattisesti. Jos palautus ei onnistu automaattisesti, Paytrail ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja tiedustelee palautustiliä.

4. Tietojen luovutus

Ostamalla matkan asiakas hyväksyy varaustietojen luovutuksen (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tieto bussikuljetukseen osallistumisesta) Oulun kulttuuritapahtumayhdistykselle, Maakinen Martinniemi -tapahtumalle ja Sea Oululle. Varaustietoja käytetään ohjelman tuottamiseen ja osallistumisoikeuden tarkistamiseen. Tietoja ei luovuteta edelleen ja tiedot tuhotaan tapahtuman toteutuksen jälkeen.

Katso kaikki