Myrskyluodon Maija Raahen kesäteatterissa 15.7.2023

57.00 

Rakastettu Myrskyluodon Maija -teatteriesitys Raahessa kesällä 2023!

Anni Blomqvistin rakastettu tarina kalastajan vaimosta meren ja elämän myrskyissä. Suuri klassikko, jossa ihminen ja armoton luonto ottavat mittaa toisistaan, mies ja nainen voittavat yhdessä vaikeuden toisensa perään, kunnes kohtalo sanoo sen viimeisen, painavimman sanansa. Nuoren Maijan roolissa loistaa raahelaislähtöinen muusikko Maria Vinberg. Näytelmän ohjaa Oulun, Rovaniemen, Joensuun ja Rauman kaupunginteattereita johtanut Ahti Ahonen. Lavastuksesta vastaa Kuopion kaupunginteatterissa pitkään työskennellyt lavastaja Juhani Parviainen ja koreografina toimii Oulun vapaalta kentältä tanssitaiteilija Elina Tähtelä. Näytelmän iloissa ja suruissa soi Matti Puurtisen säveltämä musiikki, jonka on sovittanut teatterillemme Juha Antikainen.

Myrskyluodon Maija

Näytökset Raahen Teatterin kesäteatteripihassa, Koulukatu 13, Raahe. Esitys alkaa klo 15.00.

Bussimme kuljettaa sinut kätevästi Raahen Meripäivien keskusalueelle, josta lyhyt kävelymatka teatteriin, tervetuloa mukaan teatteriin ja Meripäiville!

 

Lisätiedot

Lue lisää Raahen teatterin sivuilta

Bussin aikataulu

Lauantaina

Oulu-Raahe
12.00 Kaarlenväylä (Oulun kauppatori)
Kaakkurin ramppi E1
Ouluntullin ramppi E
12.10 Kempele Zeppelinin ramppi E
12.20 Liminka Lumijoen risteys (Liminka TH L)
13.10 Museonranta (Pakkahuoneen museo)
Raahe-Oulu
18.00 Museonranta (Pakkahuoneen museo)
Paluumatkalla pysähdymme samoilla pysäkeillä kuin tulomatkalla
19.10 Oulun linja-autoasema

Lisätietoja matkasta

Matka toteutetaan, mikäli lähtijöitä on vähimmäismäärä. Hinta on teatterilipun sekä kuljetuksen menopaluun hinta. Varaa ja maksa matka 27.6. kello 15.00 mennessä, niin voimme vahvistaa teatteriliput ajoissa.

Ehdot

1. Minimiosallistujamäärä ja Saaga Travelin oikeus perua matka

Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää. Jos matkan minimiosallistujamäärä ei ole toteutunut 27.6. kello 15.00 mennessä, matka perutaan. Ilmoitamme tällöin matkan osallistuneille matkan peruuntumisesta sähköpostitse ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.

Jos asiakas peruu ostamansa matkan kolme vuorokautta ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

3. Maksunpalautukset

Maksunpalautukset tapahtuvat maksunvälittäjä Paytrailin toimesta. Maksu palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Yleensä palautus onnistuu automaattisesti. Jos palautus ei onnistu automaattisesti, Paytrail ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja tiedustelee palautustiliä.

Lisätiedot

Valitse päivä

30.6.2022, 7.7.2022, 14.7.2022, 21.7.2022, 28.7.2022, 4.8.2022

Valitse lipputyyppi

Aikuinen, Lapsi 4-14-v, Lapsi 0-3-v

Katso kaikki