Ostosmatka Tuuriin 26.11.2022

39.00 

Nyt joukolla jouluostoksille Tuuriin! Tuurin joulu on täynnä tarjouksia, löydät ostoskeskuksesta monipuoliset pikkuputiikit ja suuremmat marketit sekä tietysti hyvän valikoiman ruokapaikkoja.

Matka toteutetaan Saaga Travelin isolla turistibussilla, jossa on runsaasti tavaratilaa ostoksille.

Bussi lähtee Oulun linja-autoasemalta klo 6.00.

Reitti kulkee Ylivieskan kautta. Matkalta voi nousta mukaan, mutta siitä on sovittava etukäteen.

Perillä Tuurissa olemme klo 11.00 mennessä.

Ostosaikaa noin viisi tuntia.

Ouluun lähdemme klo 16 ja perillä olemme klo 21.00 mennessä.

Varmista matkan toteutuminen varaamalla paikkasi lähtöä edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä. 

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Lisätietoja Tuurin Kyläkaupasta

Tuurin Kyläkaupasta löytyy vaikka ja mitä. Lue lisää Tuurin sivuilta. Alla muutamia tärppejä:

Tavarapuoti

Kyläkaupan Tavarapuoti on koko perheen ostosparatiisi, jonka valikoimissa on yli 250 000 erilaista tuotetta.

Kyläkaupan läpi kulkeva Kauppakatu yhdistää Kyläkaupan vastakkaisilla puolilla olevat palvelut ja mahdollistaa sujuvan asioinnin.

Pihamyymälä

Kyläkaupan Pihamyymälä palvelee asiakkaita läpi vuoden. Kesäisin valikoimassa pääosassa ovat taimet ja kukat – myynnissä ovat kaikki peruskasvit, ihania uutuuksia ja saatavilla on myös erikoisuuksia. Kasvien lisäksi Pihamyymälästä voi hankkia kaikkea, mitä pihaan, puutarhaan ja parvekkeelle tarvitaan.

Ravintolat ja kahvilat

Alueella on lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

OnnenKenkä

Vuonna 2000 valmistunut kullanhohtoinen OnnenKenkä -monumentti tervehtii majesteettisesta korkeudestaan Tuuriin saapuvia matkailijoita jo kaukaa.

Miljoona Tivoli Tuurissa 24.6.-14.8.2022

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Yli 13-vuotiaiden päivärannekkeen hinta on 34 euroa.

Riemu Park

Kyläkaupan Riemu Park on Suomen suurin ilmainen lasten sisäseikkailupuisto. Riemu Park on tarkoitettu alle 10-vuotiaille leikkijöille. Se on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-20 ja täysin ilman aikarajoituksia.

Kyläkaupan Kesäjuna

Kesäkaudella asiakkaat saavat nauttia Kyläkaupan oman Kesäjunan rauhallisesta kyydistä. Ilmaisen elämysajelun reitti kiertää Tavarapuodin edestä hotelli OnnenTähden eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Pihamyymälään ja siitä takaisin Kyläkaupan eteen. Kesäjunan kyytiin voi nousta jokaiselta pysäkiltä, mikäli junassa on tilaa.

Matkan ehdot

Minimiosallistujamäärä ja matkan peruuntuminen

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos riittävä osallistujamäärä ei toteudu lähtöä edeltävään päivään klo 12.00 mennessä, Saaga Travel peruu matkan. Ilmoitamme tällöin matkan peruuntumisesta välittömästi ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täynnä edeltävään päivään klo 12.00 mennessä, jatkamme matkan myyntiä lähtöön asti niin kauan kuin bussissa on paikkoja jäljellä.

Matkan peruminen asiakkaan toimesta

Matkustajalla on oikeus perua ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta. Jos asiakas peruu matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

 

 

 

 

Lisätiedot

Valitse päivä

21.5.2022, 29.6.2022, 30.7.2022, 26.11.2022

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Katso kaikki