Radio Pookin kuuntelijamatka Pärnuun 29.1-4.2.2023

569.00 

Radio Pookin kuuntelijamatka Pärnuun 29.1-4.2.2023

Lähde Radio Pookin ja Saaga Travelin mukaan Viron kuuluisaan kylpyläkaupunki Pärnuun. Vuonna 1838 Pärnussa avattiin ensimmäinen kylpylaitos ja sen jälkeen tästä viehättävästä merenrantakaupungista on tullut maan tärkein terveyslomien keskus. Matkat Viroon sujuvat viihtyisästi laadukkaalla Saaga Travelin bussilla ja Eckerö Linesin M/S Finlandilla. Matkalla on tietysti mukana Radio Pookin toimittaja!

Matkan hinta on 569 € /hlö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Matka sisältää majoituksen standard-tason huoneissa puolihoidolla (aamiainen, päivällinen), hoitopaketin, bussikuljetukset, ohjelman mukaiset retket ja laivamatkat kansipaikoin. Ensimmäisenä iltana iltapala päivällisen sijaan. Ruokailu bussimatkan aikana menomatkalla Vierumäellä ja laivalla paluumatkalla.

Lisämaksusta huone yhdelle 141 €.

Jos haluat kyytiin joltakin muulta pysäkiltä, kerro meille mistä [email protected]

Osastot: ,

Lisätiedot

Matkapäivä 1 (sunnuntai 29.1.)
Lähtö Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta varhain aamulla klo 05.00. Taitamme matkaa etelän suuntaan nelostietä. Välillä pidetään muutama pidempi tauko ja syödään lounas puolenpäivän aikaan. Helsingin Länsisatamaan saavutaan noin kello kahden aikaan päivällä. Eckerö Lines lähtee kohti Tallinnaa kello 15.15. M/S Finlandia -laivalla mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun. Saavumme Tallinnaan kello 17.30, jonka jälkeen aloitamme matkan kohti Pärnun kaupunkia. Ajoaika on vajaa kaksi tuntia.
Sisäänkirjautuminen keskitason hotelliimme Tervis Medical Spa. Iltapala huoneissa.

Suositulla kylpylähotelli Terviksellä on jo 47-vuotinen kylpylähistoria. Nykyään Tervis on yksi Viron suurimpia ja asiantuntevimpia terveyskylpylöitä, jossa on tarjolla erittäin laaja terveyspalveluiden ja tutkimusten valikoima. Ryhmämme ovat valinneet Terviksen suosikkikylpyläkseen vuodesta toiseen. Hotellissa on lähes 500 vuodepaikkaa ja talvikuukausien aikana osassa hotellia voi olla kunnostustöitä.

Matkapäivä 2 (maanantai 30.1.)
Ensimmäisenä matka-aamuna on mukavaa mennä nauttimaan hotellin runsaasta aamiaispöydästä. Aamiaisen jälkeen meillä on vuorossa talon esittely ja lääkärintarkastukset, joiden jälkeen alkavat hoidot. Hoitoja on maanantaista perjantaihin 2 -3 päivässä. Tarkemmat tiedot hoidoista, jotka kuuluvat ”Terveyttä kylpylästä” pakettiin, löytyvät tämän sivun alaosasta. Hoitopaketin lisäksi hotellin vieraiden käytössä on hemmotteleva spa- ja saunakeskus sekä kuntosali, jotka takaavat ettei lomapäivinä tule aika pitkäksi. Päivän päätteeksi nautimme yhteisen päivällisen.

Matkapäivinä 2. – 6. (tiistai 31.1. – perjantai 3.2.) nautimme hotellin hoitopaketin monipuolisista hoidoista ja hotellimme tarjoamista mahdollisuuksista. Pärnun keskusta on kävelymatkan päässä, joten vapaa-aikoina pääsee helposti vierailemaan myös kaupungilla.

Matkapäivänä 4 (keskiviikko 1.2.) iltapäivällä teemme opastetun bussikiertoajelun paikallisen oppaan johdolla Pärnun alueella ja kuulemme tämän kauniin rantakaupungin historiasta ja nykypäivästä. Retken kesto noin kaksi tuntia.

Matkapäivänä 5 (torstai 2.2.) teemme iltapäiväretken Ainažin kaupunkiin Latvian rajalle, jossa mahdollisuus tehdä ostoksia. Retken kesto noin neljä tuntia.

Matkapäivä 7 (lauantai 4.2.)
Aamulla nautimme varhaisen aamiaisen ja lähdemme bussilla kelllo 08.30 kohti Tallinnaa. M/S Finlandia lähtee Tallinnasta klo 12.00 ja on Helsingissä klo 14.15. Laivamatkan aikana lounas seisovasta pöydästä. Helsinkiin saapumisen jälkeen aloitamme kotimatkan, jonka aikana pysähdytään muutama kerta jaloittelemaan ja kahvittelemaan. Ouluun saavutaan noin puolenyön aikaan.

PAKETTI “TERVEYTTÄ KYLPYLÄSTÄ“
*Kokeneiden tohtoreiden osaavaa opastusta (väh. 5 yöpymistä käsittävään pakettiin kuuluu myös uusintakäynti lääkärillä)
*Enintään 3 lääkärin suosittamaa hoitoa hoitopäivässä (yhteensä 18) hoitoa seuraavasta valikoimasta:

-klassinen hieronta 23 min
-yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito
– hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito,
-sähköhoidon eri muodot, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiininaamio käsille, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa, kylmäparafiinihoito, kehonkoostumusmittaus, vesipatjahieronta
*reipas aamun aloitus saunassa ja uimahallissa, virkistävä aamuvoimistelu voimistelusalissa ma-la
*hemmotteleva spa- ja saunakeskus Ma-To klo 6:30 – 17:00, Pe-Su klo 6:30 – 22:00
*kuntosalin käyttö joka päivä 6:30 – 15:00
*iltapalapussi saapumispäivänä

Matkan hinta on 569 € /hlö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Matka sisältää majoituksen standard-tason huoneissa puolihoidolla (aamiainen, päivällinen), hoitopaketin, bussikuljetukset, ohjelman mukaiset retket ja laivamatkat kansipaikoin. Ensimmäisenä iltana iltapala päivällisen sijaan. Ruokailu bussimatkan aikana menomatkalla Vierumäellä ja laivalla paluumatkalla.

Lisämaksusta huone yhdelle 141 €.

Asiakkaan on ilmoitettava matkanjärjestäjälle erikoisruokavaliot viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on vähintään 40. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.12.2022, jonka jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja sähköpostitse [email protected]

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

  1. a) Toimistokulut 35 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
    b) 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
    c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
    d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
    e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

 

Photo credits:: https://visitparnu.com/ ja www.spatervis.ee

Radio Pookin kuuntelijamatka Pärnuun 29.1-4.2.2023

 

 

Katso kaikki