Ruukin Puutarhamessut 20.5.2023

32.00 

Pohjois-Suomen Puutarhamessut Ruukin hevoskeskuksessa ovat joka kevään suosituimpia paikallisia tapahtumia ja Saaga Travel kuljettaa Oulun seudulta Ruukin tapahtumapaikalle. Matkan hintaan sisältyy myös sisäänpääsylippu.

Tapahtuman tiedot päivittyvät tälle sivulle https://www.pohjoissuomenpuutarhamessut.fi/

 

Osastot: , ,

Lisätiedot

Pohjois-Suomen Puutarhamessut lukuina

  • vuodesta 2016
  • 1-päiväinen, 6 tuntia
  • kävijöitä 1500-2000
  • näytteilleasettajia yli 50:
    puutarhaa yli 2000 m2
    lähiruokaa 400 m2

 

Messubussin aikataulu julkaistaan myöhemmin kevättalvella. Tervetuloa mukaan!

Pysäkit ovat Oulun linja-autoasema, Merikosken pysäkki, Zeppelinin pikavuoropysäkki sekä Liminganportti.

Matka toteutetaan mikäli lähtijöitä on vähintään 25.

 

Minimiosallistujamäärä ja matkan peruuntuminen

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos riittävä osallistujamäärä ei toteudu lähtöä edeltävään torstaihin klo 12.00 mennessä, Saaga Travel peruu matkan. Ilmoitamme tällöin matkan peruuntumisesta välittömästi ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täynnä torstaihin klo 12.00 mennessä, jatkamme matkan myyntiä lähtöön asti niin kauan kuin bussissa on paikkoja jäljellä.

Matkan peruminen asiakkaan toimesta

Matkustajalla on oikeus perua ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta. Jos asiakas peruu matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Katso kaikki