Matkakauppa

Kotimaa ja ulkomaat

Sienielämysretki Syötteelle 24.8.2024

99€ / henkilö

Lähde kanssamme päivän sienielämysretkelle Syötteelle!

Matkaamme lauantaiaamuna kohti Syötteen ja Hanhilammen kauniita tunturimaisemia. Viihtyisässä kodassa meitä odottavat aamukahvit ja sieniopas. Päivän aikana saamme tarpeellista ja mielenkiintoista tietoa ruokasienistä sekä opastetun sieniretken. Lisäksi on mahdollisuus ostaa Syötteen sieni- ja yrttituotteita.

Pakkaa mukaan halutessasi omia eväitä ja makkaraa, joita voit paistella ja nauttia kodassa. Matkalle kannattaa varautua säänkestävin vaattein ja hyvin jalkinein.

Matkan normaalihinta on 99 € / hlö, hinta Etupenkkiläisille 90 € /hlö.
Matkan viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.2024.

Varmista paikkasi elämykselliseen sieni- ja luontopäivään!

VARAA MATKA TÄSTÄ ja siirry tietojen antamisen jälkeen kassalle

klo 07.30 Oulunsalo Shell

klo 8.00 Oulu, linja-autoasema, tilausajolaituri

n klo 8.20 Kiiminki, pika I

n klo 9.25 Iijoki P, Pudasjärvi

n klo 10 aamukahvit Hanhilammen kodalla

klo 10-13 sienitietoutta ja opastettu sieniretki

n klo 14 lähdemme takaisin kohti Oulua

n klo 16 saapuminen Oulun linja-autoasema

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkan toteutumiseen on minimiosallistujamäärä.  Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 15 €/henkilö, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
f) 100 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 2 vuorokautta ennen matkan alkamista

Kuvat: @syötteenmatkailuyhdistys, @hotelliisosyöte, @pixabayfree

Matkustajia