Matkakauppa

Kotimaa ja ulkomaat

Siikaelämys Kukkolankoskella 15.8.2024

85 € / henkilö

Lähde kanssamme mielenkiintoiselle päivämatkalle Kukkolankoskelle!

Matkaamme Haaparannan kautta, missä sinulla on mahdollisuus omatoimisiin ostoksiin. Iltapäivällä jatkamme nokipannukahveille Kukkolankoskelle, missä pääset tutustumaan lippoamisen perinteisiin. Kuulemme tarinoita kalastuksesta ja näemme varrassiian valmistuksen. Maistamme herkullista varrassiikaa ja koemme perinteisen siianjaon.

Varaa paikkasi nyt ja lähde mukaan tähän ainutlaatuiseen elämysmatkaan!

Matkan hintaan, 85 € / henkilö, sisältyy Saaga Travelin kuljetus Oulu – Haaparanta – Kukkolankoski – Oulu, nokipannukahvit ja varrassiikaruokailu Kukkolankoskella.

Klo 11.45: Lähtö Oulunsalon Shell

Klo 12.15: Lähtö Oulun linja-autoasemalta

Klo 14-16.30: Omaa aikaa Haaparannassa. Saavumme Ikeaan, ja heti perille päästyämme bussi vie halukkaat myös ICA Maxiin. Nauti ostoshetkistä ja tutustu paikallisiin herkkuihin!

Klo 16.30: Jatkamme matkaa Ikean pysäköintialueelta kohti Kukkolankoskea.

Klo 17.00: Saapuminen Kukkolankoskelle. Odottamassa ovat nokipannukahvit ja kiehtova esittely lippokalastuskulttuurista sekä Tornionjoen perinteistä. Saat kuulla tarinoita lippokalastusmenetelmästä, mertakalastuksesta ja koskikentän historiallisista rakennuksista.

Varrassiian paisto ja ateria: Näe perinteinen varrassiaan paisto ja nauti herkullisesta varrassiika-ateriasta. Pääset myös todistamaan perinteistä siianjakoa.

Klo 19.30: Suuntaamme kotimatkalle mieli virkistyneenä

Klo 21.30: Saapuminen Oulun linja-autoasemalle

Klo 22: Saapuminen Oulunsalon Shell

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkan minimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 15 €/henkilö, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
f) 100 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 2 vuorokautta ennen matkan alkamista

Kuvat: @kukkolankoski

Matkustajia