TAIPALEENJOKI-OOPPERA 2.7.2021

120.00 

Ilmajoen musiikkijuhlilla täysille katsomoille, vuosina 2010–2012 esitetty suosittu Taipaleenjoki-ooppera tekee paluun. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea tämä ooppera kesällä 2021 Suomussalmen katetussa kesäteatterissa.

Matkaohjelma:

klo 11.00 lähtö Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturista
klo 14.00 lounas ravintola Hallan Karhussa, Ukkohallassa
klo 16.00 vierailu Raatteen Portissa ja tutustuminen talvisotamuseoon
klo 18.00 Taipaleenjoki-ooppera, Suomussalmen kesäteatterilla
klo 20.30 paluumatkalle.
n.klo 23.30 takaisin Oulussa

Matkan hinta sisältää kuljetuksen, ruokailun ja pääsyliput talvisotamuseoon ja oopperaan.

Ryhmänvetäjä, kysy tarjous ryhmällesi. [email protected] tai soita 08 655 5100

Saaga Travel noudattaa viranomaisten koronaohjeistuksia. Noudatathan sinäkin matkalla vastuullisen matkustamisen pelisääntöjä. Desinfioimme bussin pinnat ennen matkaa, tarjolla on käsidesiä ja matkustajilla on maskisuositus. Matkustusväljyyden takaamiseksi rajoitamme matkustajamäärää bussissa ja suosittelemme istumaan bussissa vain oman seurueen jäsenten vieressä.

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Mikäli matka ei toteudu, palautamme maksun välittömästi.

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Taipaleenjoki-ooppera

Joulukuun alussa Leningradin Sotilaspiirin komentaja Kirill A. Meretskov oli kääntänyt Karjalan kannaksen suuren hyökkäyksen painopisteen Viipurin suunnasta itäiselle Kannakselle. Suomalaisten kova vastarinta alkuperäisellä hyökkäyslinjalla Kannaksella oli yllättänyt puna-armeijan, ja hyökkäysvoimat kaksinkertaistettiin, mutta läpimurtoa ei siitä huolimatta tapahtunut. Suomi säilytti itsenäisyytensä, mutta jäljelle jäi tragedia.

Taipaleenjoki-ooppera kertoo inhimillisen tarinan Taipaleen taisteluista kansallisrunoilijamme Yrjö Jylhän silmin ja tunnoin. Jylhä koki rintaman kauheudet niiden kokonaisuudessaan johdettuaan Kempin rykmentin 1 pataljoonan toista komppanjaa. Sodan kokemukset saivat lopulta Jylhän riistämään oman henkensä vuonna 1956. Taipaleenjoki-oopperaa on esitetty viimeksi Ilmajoen Musiikkijuhlilla täysille katsomoille vuosina 2010–2012.

Oopperaa esitettiin Ilmajoen musiikkijuhlilla kolmena kesänä täysille katsomoille.

Vuoden 2021 Taipaleenjoki-oopperan ohjaa Juulia Tapola. Solisteina nähdään muun muassa Jaakko Kortekangas, Jyrki Anttila, Hedvig Paulig, Tiina Maija Koskela ja Joonas Asikainen. Musiikista vastaa kymmenhenkinen orkesteri, jota johtaa kapellimestari Mikk Murdvee.

Lisätiedot

Valitse päivä

2.7.2021, 3.7.2021