Valamo kutsuu 27.-29.7.2021

340.00 380.00 

Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin keskus, jonka aarteisiin pääsemme tutustumaan tämän matkan aikana.
Valamon lisäksi matkaohjelmaan kuuluu myös käynti Lintulan luostarissa, risteily Juojärvellä sekä paluumatkalla tutustuminen Nurmeksen Bomba-taloon ja Kajaanin ortodoksiseen kirkkoon.

Matkan hinta sisältää kuljetuksen, majoituksen, retket ja puolihoidon.

Tiistai 27.7.21 Lähtö Oulusta linja-autoaseman tilausajolaiturista  klo 8.00 matkareitti Oulu – Iisalmi – Valamo.
Valamoon saavuttua ruokailu ja majoittuminen luostarihotelliin tai opistohotelliin. Opastettu luostarikierros ja tutustuminen näyttelyyn ”Taivaallinen maisema”. Päivän päätteeksi iltapala.

Keskiviikko 28.7.21 Aamiainen Valamossa. Päivän aikana käymme tutustumassa Lintulan luostariin. Lintulassa opastus ja kahvit.
Palaamme Valamoon jossa noutopöytä ruokailu. Käymme vielä risteilyllä M/S Sergeillä. Risteilyn aikana nähdään mm. Taivallahden kanava. Iltapala Valamossa.

Torstai 29.7.21 Aamiainen Valamossa. Klo 9.00 pakkaamme laukut bussiin ja lähdemme kotimatkalle. Matkareitti Valamo – Joensuu – Lieksa – Kajaani – Oulu
Kotimatkalla tutustumme opastetusti Bomba-taloon ja nautimme Karjalaisen pitopöydän antimia. Kajaanissa käydään vielä tutustumassa Ortodoksiseen kirkkoon. Ouluun saavumme alkuillasta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Lisätiedot

Saaga Travel noudattaa viranomaisten koronaohjeistuksia. Noudatathan sinäkin matkalla vastuullisen matkustamisen pelisääntöjä. Desinfioimme bussin pinnat ennen matkaa, tarjolla on käsidesiä ja matkustajilla on maskisuositus. Matkustusväljyyden takaamiseksi rajoitamme matkustajamäärää bussissa ja suosittelemme istumaan bussissa vain oman seurueen jäsenten vieressä.

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Mikäli matka ei toteudu, palautamme maksun välittömästi.

Lisätietoja matkasta:

Kalevi Jurvelin, p. 0400 341 951, [email protected]

Vastuullinen matkanjärjestäjä Saaga Travel Oy.
Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.

Lisätiedot

Valitse majoitus

Majoitus luostarihotellissa 350€, Majoitus opistohotellissa 340€, 1 H huone luostarihotelli 380€, 1 H huone opistohotelli 370€