Kirjoitettu

Hyvää Joulua!

Ensimmäinen puoli vuotta on Saagan tarinaa kirjoitettu! Tuskin kukaan uskalsi tai osasi ennustaa sitä, mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet.
Alusta saakka Visionamme on ollut olla laadullisesti ja toiminnallisesti johtava henkilökuljetusyhtiö toimialueellamme. Tätä visiota kohti kuljemme ahkeruudella, innostuneisuudella, innovatiivisuudella sekä sitoutuneisuudella.
Kalusto valikoimamme on hyvin laaja ja siitä löytyy varmasti jokaiselle ryhmälle sopivan kokoinen bussi. Lisäksi loppusyksystä kalustomme täydentyi mustilla, upeilla, 4-18-paikkaisilla, Saaga Travel- Gold autoilla, joissa saa huippuluokan mukavuutta ja palvelua.
Tästä kaikesta kiitos kuuluu ennen kaikkea koko ajan kasvavalle asiakaskunnallemme, joita olemme saaneet palvella. Nöyrin mielin olemme ottaneet jokaisen tilauksen vastaan ja pyrkineet hoitamaan sen parhaalla mahdollisella tavalla. Menestyksen takana ovat myös huippuluokan kuljettajamme, huoltomiehemme hallilla ja unohtamatta tehokasta tiimiämme toimistolla.
Nyt on aika vähän hengähtää ja nauttia Joulurauhasta läheistemme parissa. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja saamme alkuvuoden olla kyyditsemässä Lappiin tulevia ulkomaalaisia turistiryhmiä usealla bussilla kaiken muun tilausajon ohella.
Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja koko henkilökuntaa kuluneesta vuodesta ja toivotamme Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa sekä Onnea ja menestystä tulevalle vuodelle 2020!

Kirjoitettu

Hyvää Saagan päivää!

Kuvassa yrityksen omistajat. Pekka ja Sanna Kimpimäki, Jari-Pekka Kokkonen, Pentti Tiitinen, Juha Kuukasjärvi ja Mauno Sarajärvi.

Vietimme viime viikolla Saaga Travel Oy:n avajaisia. Saimme vieraaksemme noin 150 ihmistä erilaisista yrityksistä, yhteisöistä ja järjestöistä, sekä iloksemme myös vieraita yrityksemme kotikunnan ja Oulun kaupungin taholta. Nautimme illan aikana ammattitaidolla valmistettuja niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Tunnelma oli leppoisa ja kaikki varmasti nauttivat illasta. Illan huipensi Lyly Rajalan bändin musiikki sekä kaiken huipuksi aivan upea ilotulitus. Tilaisuudessa oli myös runsaasti kalustoamme esillä ja vieraat saivat tutustua niihin. Esillä oli niin 5-paikkainen Mersu kuin juuri tullut 79-paikkainen mammuttibussimme. Pystymme siis varmasti palvelemaan kaikenkokoisia ryhmiä heidän kuljetustarpeissaan. Edelleen korostamme, että SaagaTravel ei ole vain bussiyhtiö, vaan haluamme antaa asiakkaillemme laadukkaan kokemuksen hyvin toteutetusta matkasta. Tarinamme on saanut loistavan alun ja uskomme , että yhdessä asiakkaidemme kanssa tämän tarinan kirjoitus myös jatkuu samalla tavalla.

Kirjoitettu

Tarina jatkuu…

Tarina on saanut hyvän alun! Kiitos siitä jo tässä vaiheessa kasvavalle asiakaskunnallemme, joita olemme saaneet palvella.
Kasvu luo erilaisia paineita ja haasteita myös yritykselle, mutta olemme iloisia, että olemme saaneet palkata työntekijäporukkaamme uusia ammattilaisia.
Lisäksi olemme hankkineet yhä monipuolisempaa kalustoa, jotta voimme palvella kaikenkokoisia ryhmiä. Pienin automme on uusi upea VIP mersu, jolla 3-4 henkilöä liikkuu joustavasti paikasta toiseen. Toinen ääripää on myös saanut vahvistusta, kun kalustoamme tulee vahvistamaan 79-paikkainen jättibussi.
Tulemme lähitulevaisuudessa esittelemään yrityksemme omistajat ja haluamme myös esitellä kalustoamme monipuolisemmin tällä palstalla.
Pysythän edelleenkin mukana seuraamassa tarinamme jatkoa!

Kirjoitettu

Saagan tarina

Yrityksiä ja meitä ihmisiä on hyvin erilaisia, ja hyvä niin. Jokaiselle on varmasti oma paikkansa ja mahdollisuus menestyä niin yksilönä kuin yrityksenäkin. Joillekin ajatus yrityksen perustamisesta on hyvinkin nopea päätös ja taas toisille se vaatii pitkän ajan kypsyäkseen toteuttamiskelpoiseksi. Tämä nyt aloitettava tarina on saanut alkunsa vuosien varrella ja se on nyt kypsynyt toteuttamiskelpoiseksi.

Erilaiset ajatukset, kokemukset sekä hyvät että huonotkin, joskus jopa pettymyksetkin vaikuttavat näihin päätöksiin. Se että saa koottua ympärilleen sellaiset osaajat, vaatii taitoa ja rohkeutta ottaa myös riskejä. Onhan todettu, että menestyjillä on taito hankkia ympärilleen itseään parempia alaisia. 

Kukaan ei pärjää yritysmaailmassakaan yksin. Taas voi verrata yksityis- ja yrityselämää tässäkin, eli jokainen tarvitsee läheisen ihmisen tai toisen yrityksen tukea ja apuakin joskus.

Yrityksemme tarinan, eli saagan kirjoitus alkaa tästä! Ja mikä onkaan parempi nimi tälle yritykselle, jonka alkuvaiheessa jo voimme todeta, että olemme erityisen ylpeitä siitä, että porukkamme koostuu juuri näistä alan huippuosaajista, jotka ovat avain menestykseen ja omalta osaltaan mukana kirjoittamassa tätä SAAGAA!

Tervetuloa seuraamaan tämän SAAGAn kirjoitusta niin asiakkaana kuin yhteistyökumppanina.