Tilausajot ja matkapaketit Oulu

Saaga Travel Oulun keskeisiä osa-alueita ovat tilausajot ja matkapaketit. Tilausajon voit tilata joko pienelle siirrolle tai pidemmälle matkalle. Olemme erikoistuneet palvelemaan myös suuria massatapahtumia. Kalustomme mahdollistaa jopa satojen henkilöiden nopeat siirrot kohteesta toiseen. Monipuolisen kalustomme ansiosta saat aina tarpeeseesi sopivan kaluston.

Matkapaketit laadimme yhteistyössä asiakkaan kanssa. Monipuolinen yhteistyökumppaniverkostomme takaa ryhmällesi kilpailukykyisen kokonaisuuden. Pakettiin voidaan sisällyttää kaikki mitä matkallasi tarvitset, majoitukset, ruokailut, laivaliput, opastukset sekä muun ohjelman. Meiltä löytyy myös valmiita ideoita matkasi sisällöksi. Tule käymään, mietitään yhdessä kiva matkakokonaisuus. Matkapaketti voidaan rakentaa myös pienemmälle ryhmälle. Varataan sinulle tarpeesi mukainen kapasiteetti ja myydään vapaat paikat matkakauppamme kautta. 

Ajokalusto 

Kalustomme on monipuolinen. Pienin VIP automme on uusi musta E-sarjan Mercedes. Tällä autolla 1-3 henkilöä matkustaa todella mukavan turvallisesti kohteesta toiseen.

18 paikkainen VIP Mercedes on hyvin varusteltu. Autossa on langaton internet, näyttö jossa voit matkan aikana esittää aineistoa suoraan tietokoneeltasi, voit siis tarvittaessa aloittaa kokouksen jo matkan aikana. Auton on varustettu myös tablet-tietokoneella josta voit halutessasi soittaa vaikka mielimusiikkia matkustajille. Mikäli mukananne on paljon matkatavaraa auton voidaan varustaa peräkärryllä jossa kulkee kaikki matkatavarat. Tällä autolla on pienen ryhmän mukava matkustaa.

Isompi kalustomme käsittää bussit aina 79 paikkaiseen jättibussiin saakka. Kaikissa Charter busseissamme on hyvät ja monipuoliset varusteet. Löytyy langaton internet, kahvikeittimet, langattomat mikrofonit, USB-latauspistokkeet kaikille matkustajille ym.

Kalustomme on siistiä, monipuolista, hyvin varusteltua ja uudehkoa. Pidämme kunnia-asiana tarjota asiakkaillemme aina juuri heidän tarpeeseensa sopiva auto.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Autoissamme on hyvät renkaat, laadukkaat valot sekä ajanmukaiset turvajärjestelmät. Noustessasi Saaga Travelin bussiin voit olla varma että olet hyvissä käsissä.

Kerro tarpeesi, me kerromme millaisella autolla haluamme Ryhmääsi palvella.

Pelkkä kalusto ei kuitenkaan takaa onnistunutta matkaa. Sen takaa ammattitaitoinen, koulutettu kuljettaja. Panostamme kuljettajien koulutukseen ja toimintamme laatuun todella paljon. Tavoitteemme on palvella ryhmääsi niin hyvin, että seuraavalla kerrallakin valintasi on Saaga Travel.

 

Kysy lisää 

myyntipalvelustamme joko puhelimella 
08 655 5100 tai sähköpostilla [email protected]

Galleria: isot bussit

Galleria: SaagaTravel Gold

Tilaa uutiskirjeemme

ja tiedät ensimmäisenä uusista matkoista ja kohteista