Monipuoliset matkapaketit

Laadimme matkapaketit kanssanne. Kenties toiveenne on kesäreissu, jossa yhdistyy järviristeily ja museokäynti – kauanko se saisi kestää? Pakettiin voidaan sisällyttää kaikki mitä matkallasi tarvitset: majoitukset, ruokailut, laivaliput, opastukset sekä muun ohjelman.

Rakennamme yrityksille ja yhteisöille tarvittaessa oman matkakaupan. Ei enää nimilistojen ja maksujen keräämistä. Jaa linkki osallistujille, oma matkakauppanne hoitaa loput.

Matkustamme yhdessä. Meille saagalaisille jokainen matka on ainutlaatuinen elämys. Matkailualan ammattilaisina meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen toteuttamisesta. Laaja kumppaniverkostomme hotellien, ravintoloiden, teattereiden ja ohjelmapalveluiden kanssa mahdollistaa matkat, joilla kukaan ei ole aiemmin ollut.

Olemme ekologinen vaihtoehto. Meillä on Travelifen Travelife Partner -status. Olemme sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin, ja suosimme alihankkijoinamme kestävän matkailun periaatteisiin sitoutuneita yrityksiä sekä aitoja paikallisia toimijoita.

Saaga Travelin palvelut Pohjois-Suomessa