Laadukasta tilausajoa ja henkilökuljetusta Oulussa ja Pohjois-Suomessa

Nauti matkastasi

Kuljetuskalustomme on monipuolinen, pienin automme on 4-paikkainen sedan ja suurin 79-paikkainen kaksikerrosbussi. Laadukkaan kalustomme kruunaa koulutetut ammattikuljettajat ja matkat rakentaa vuosikymmenien kokemuksen omaava myyntitiimimme.

Meillä asiakas on kuningas. Yrityksellämme on kuluttajaviraston myöntämät matkanjärjestäjäoikeudet, toiminta kanssamme on turvallista. Olet tervetullut tutustumaan meihin, kerromme mielellämme palveluistamme sekä arvoistamme.

Ajankohtaista

Hyvää Saagan päivää!

Kuvassa yrityksen omistajat. Pekka ja Sanna Kimpimäki, Jari-Pekka Kokkonen, Pentti Tiitinen, Juha Kuukasjärvi ja Mauno Sarajärvi. Vietimme viime viikolla Saaga Travel Oy:n avajaisia. Saimme vieraaksemme noin 150 ihmistä erilaisista yrityksistä, yhteisöistä ja...

lue lisää

Tarina jatkuu…

Tarina on saanut hyvän alun! Kiitos siitä jo tässä vaiheessa kasvavalle asiakaskunnallemme, joita olemme saaneet palvella. Kasvu luo erilaisia paineita ja haasteita myös yritykselle, mutta olemme iloisia, että olemme saaneet palkata työntekijäporukkaamme uusia...

lue lisää

Seuraava retki kätevästi matkakaupasta

Lähde matkalle mukavasti bussilla Oulusta tai lähiseuduilta! Katso mitä uutuuksia matkakaupassamme on.

Laadukas kalusto

Kalustomme on monipuolinen. Pienin VIP automme on uusi musta E-sarjan Mercedes. Tällä autolla 1-3 henkilöä matkustaa todella mukavan turvallisesti kohteesta toiseen.