Saagan tarina

Perinteisessä tarinankerronnassa on mukaansa tempaava alku, jota seuraa rauhallisempi kerronnan ja päähenkilöiden esittelyn vaihe. Näin Saaga Travelinkin tarinan piti kulkea, mutta jännittävää alkua seurasi katastrofi – tai tarkemmin matkailualaa kurittanut globaali koronapandemia.

Pitkään matkailualalla toisten palveluksessa työskennelleet Saaga Travelin omistajat visioivat pitkään uudenlaisesta, omanlaisesta matkailuyrityksestä. Saaga Travel perustetiin vuonna 2019, ja vain muutamia kuukausia myöhemmin maailmalla uutisoitiin uudenlaisesta, huolta herättäneestä viruksesta – koronasta.

Saaga Travel oli kohdata konkurssin ennen sen ensimmäistä vuosipäivää. Viisi vuotta täytettyään Saaga Travelin liikevaihto oli kaksikymmenkertaistunut 300 000 eurosta kuuteen miljoonaan euroon.

Yrittäjien visio Saaga Travelista käsitti kuljetusyrityksen, jolle sen autot eivät ole kaiken toiminnan tarkoitus, vaan ne ovat työkaluja matkojen toteuttamiseksi. Olemme olemassa, sillä asiakkaamme ovat ymmärtäneet tämän visiomme. Te ja teidän matkanne olette yrityksemme olemassaolon perimmäisin tarkoitus.

Tällä matkalla olemme kaikki yhdessä. Kaikki Saaga Travelin omistajat ajavat itse autoja, palvelevat asiakkaita ja osan voi löytää omasta korjaamostamme kädet asennusrasvassa. Se tarkoittaa, että Saaga Travelin omistajat elävät täysin samaa arkea yrityksen työntekijöiden kanssa. Tärkeät ja tarpeelliset päätökset ja palvelut syntyvät nopeasti.

Yrittäjät ja kuljettajat ovat kokeneita, mutta Saaga Travel on yrityksenä edelleen nuori. Kehitämme mielellämme ja kokeilemme uusia asioita hanakasti. Tervetuloa osaksi tarinaamme!