Reittiliikenne

Aikataulu Suomussalmi – Oulu – Suomussalmi

Saaga Travel liikennöi 1.3.2024 alkaen Suomussalmi – Oulu – Suomussalmi reittiliikennettä. Linja kulkee maanantaisin ja perjantaisin. Liput ovat ostettavissa Matkahuollon sivulta.

Ma,PeSuomussalmi-Oulu
 6.00Suomussalmi
 7.00Puolanka, mh
 8.00Utajärvi
 8.20Muhos, keskusta
 9.00Oulu, linja-autoasema
Ma,PeOulu-Suomussalmi
 16.00Oulu, linja-autoasema
16.35Muhos, keskusta
 17.00Utajärvi
 18.00Puolanka
 19.00Suomussalmi
Aikataulu Suomussalmi – Oulu – Suomussalmi

Tämä on liikennepalvelulain (320/2017) 150 §:n mukainen tiedonanto koskien Saaga Travelin tarjoamia henkilöliikennepalveluja.

Saaga Travel

Saaga Travel Oy on yrittäjäperheiden omistama matkapalveluita tuottava yhtiö. Kuljetuspalveluiden tuottamisessa käytetään Trafin myöntämiä joukkoliikennelupia.

Tarjottavat liikennepalvelut

Saaga Travel tarjoaa tilausajo/ matkapakettipalveluita hyvin laajasti Suomessa ja muualle Eurooppaan suuntautuville matkoille. Lisäksi hoidamme aikataulun mukaista reittiliikennettä Pohjois-Suomessa, sekä koululaiskuljetuksia usean kunnan alueella. Aikatauluista ja reiteistä saat lisätietoa nettisivuiltamme.

Olemme erikoistuneet myös suurten tapahtumien kuljetuksiin, joihin saat kokonaispalvelun alkaen aikataulu-/reittisuunnittelusta kuljetusten toteuttamiseen ja loppuraportointiin.

Yhtiömme löytyy Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämästä matkapalveluyhdistelmien tarjoajien vakuusrekisteristä rek. no 418/16/Mj.

Hinnat tai niiden määräytymisen perusteet

Reittiliikenteen hinnat määräytyvät ELY-keskuksen ohjeistuksen mukaan. Hinnat löytyvät Matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä , jonne pääset myös nettisivustoltamme.

Käytössä olevat maksutavat

Linjaliikenteessä maksuvälineinä käyvät Matkahuollon maksuvälineet, sekä käteinen, että korttimaksu.

Toimintarajoitteisten matkustajien käytettävissä olevat palvelut ja heidän avustamisensa, kaluston esteettömyys sekä varusteet, jotka helpottavat matkustajan kulkuneuvoon pääsyä ja vuorovaikutusta kuljettajan kanssa

Aikataulun mukaisessa reittiliikenteessä ei ole käytössä esteetöntä bussia. Kuljettajamme auttavat liikuntarajoitteisen matkustajan autoon mahdollisuuksien mukaan. Tilausajoliikenteessä käytössämme on invanostimella varustettuja busseja.

Ohjeet asiakaspalautteen antamiseksi ja menettely virhetilanteessa

Nettisivullamme on palautelomake, jolla voi antaa palautteen niin reitti- kuin tilausajosta. Käsittelemme palautteet mahdollisimman pikaisesti ja vastaamme palautteeseen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Keräämme busseihin jääneet tavarat talteen varikolla olevaan löytötavarapisteeseen ja asiakas voi tiedustella niitä nettisivuiltamme löytyvien yhteystietojen kautta.

Henkilöstö ja turvallisuus

Saaga Travel on perheiden omistama yhtiö ja olemme hyvin tiiviisti yhteydessä henkilöstömme kanssa. Tärkein arvomme on hyvä ja osaava henkilöstö sekä turvallisuus niin työpaikalla kuin busseissa. Bussit ovat siistejä, hyvin varusteltuja ja kuljettajamme toimivat ajo- ja lepoaikoja noudattaen.