Asiakkaamme kertovat

LNM Salibandy

”Saaga Travel on vakuuttanut meidät modernilla ja luotettavalla ajokalustollaan. Ammattitaitoisten kuljettajien palvelualttiudesta ja positiivisesta asenteesta huokuu raikas ja motivoiva tekemisen meininki, joka tuo myös meille lisää virtaa pitkillä pelireissuilla! Uskomme että Saaga Travelin kyyditsemänä seuramme matka jatkuu vielä useita vuosia eteenpäin. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan ja käyttämään Saaga Travelin tarjoamia palveluita!”

Yhteistyöterveisin,
Matti Heikkinen, LNM Salibandy

Go Arctic Oy

”Saaga Travel on tärkeä kumppanimme. Puikoissa on monia meille tuttuja luottohenkilöitä ja annamme turvallisesti kuljetustarpeemme heidän hoidettavakseen. Yhteistyö on mutkatonta ja aina ystävällistä, hyvä asiakaspalvelu taattu.”

Sirpa Eskola
Go Arctic Oy

Eventours

Luottoyhteistyökumppani. Joustavaa, ystävällistä ja kertakaikkiaan ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme ovat aina hyvissä käsissä Saaga Travelin kyydissä

Ulla Anttila
Eventours

Iso-Syöte

Saaga Travel on luotettava yhteistyökumppanimme, jonka palvelun laatu on aina esimerkillistä. Siksi valintamme Skibus-kumppaniksi on Saaga Travel, ja voin lämpimästi suositella heitä kaikkiin kuljetustarpeisiin, isoihin ja pieniin.

Pohjois-Pohjanmaan Matkailuyhdistys ry

Matkustaminen – mukavaa yhdessä tekemistä, elämyksiä, uuden oppimista ja näkemistä – luotettavan, ystävällisen kumppanin Saaga Travelin kyydissä. Turvallisesti, viihtyisästi ja leppoisasti, siistin bussin sisällä uusiin maisemiin ja takaisin – Saagalla. Mitä luvataan se pidetään –  saatavana jopa bonushyvää Saagan kokemuksella ja näkemyksellä – toiveita kuunnellen.

PPMY, Arja Laiho

Arctic China Oy 

Saaga Travel is a prestigious brand which you are rely on its exclusive VIP transportation services across Scandinavian countries. We have been using Saaga Travel’s service during the past years, our customer’s feedback have been extremely positive. Thank you Saaga Travel! 

Kaarina

Saaga Travel on palvellut ryhmäämme erinomaisesti sekä matkojen suunnittelussa että niiden toteuttamisessa. Suunnittelussa on auttanut pitkä kokemus, ammattitaito ja huolellisuus.

Anneli Niskala

Jos sua puree reissukärpänen-osoitteesi on J-P Kokkonen. Hän sulle matkan suunnittelee, majoituksen, retket ja ruokailut kehittelee. Kolme sanaa Saaga Travelista sanon vaan: Laadukasta, Edullista ja Mukavaa.

Terkuin, Anneli Niskala

Tilausajot ja ryhmämatkat

Matkakauppa

Tilaa uutiskirjeemme

ja tiedät ensimmäisenä uusista matkoista ja kohteista