Tietoa meistä

Kesäkuun 19. päivä 2019 R.Sassin Liikenne Oy vaihtoi omistajaa. Samalla yhtiön nimi on muutettiin Saaga Travel Oy:ksi. Yhtiön ostivat Sanna ja Pekka Kimpimäki, Pentti Tiitinen, Jari-Pekka Kokkonen, pitkäaikaisia alan konkareita ja työkavereita. Lisäksi yhtiössä olivat alkuvaiheessa mukana Juha Kuukasjärvi, Hotelli Iso-Syötteen omistaja ja yrittäjä sekä Mauno Sarajärvi, monialayrittäjä Syötteeltä.

Myynti- ja kuljettajajoukkoomme liittyivät heti alussa myös entiset työkaverimme, alan vahvat osaajat, Kimmo Kokkonen ja Kimmo Kimpimäki, sekä vahva joukko tuttuja, kokeneita tilausajokuljettajia. Uskomme, että tällä tiimillä tämä tarina saa arvoisensa käsikirjoituksen, jota Te hyvät asiakkaamme saatte olla mukana kirjoittamassa.

Myöhemmin tapahtuneiden omistusjärjestelyjen myötä Kuukasjärvi ja Sarajärvi ovat irtautuneet omistajuudesta ja uusiksi yhtiökumppaneiksi tulivat keväällä 2021 mukaan kansainvälisen kaupan kehittämisestä vastaava Johanna Salmela, korjaamotoiminnasta vastaava Petri Luokkanen sekä taloushallinnon ammattilainen Sami Lylander.

Visiomme on olla laadullisesti ja toiminnallisesti johtava henkilökuljetusyhtiö toimialueellamme. Tätä visiota kohti kuljemme ahkeruudella, innostuneisuudella, innovatiivisuudella sekä sitoutuneisuudella.

Arvomme pohjautuvat henkilöstön ja asiakkuuksien kunnioitukseen, tehokkuuteen, kannattavuuteen ja edelläkävijyyteen. Kaikki päätöksemme perustuvat näihin arvoihin.

Kalustomme on monipuolinen. Saaga Travel Gold palvelu perustuu mustiin, täydellisesti varusteltuihin VIP-autoihin. Gold-kalusto muodostuu tällä hetkellä MB E-mallin sedanista sekä 11- ja 18-paikkaisista Sprinter pikkubusseista. Isompi bussikalusto muodostuu 48- paikkaisesta turistibussista aina 79- paikkaiseen luxus-jumbo kaksikerrosbussiin. Kaikki automme ovat täydellisesti varusteltuja ja todella siistejä. Autojemme varusteluun kuuluu mm. latauspistokkeet kaikille matkustajille, langaton wifi, wc, ilmastointi, jääkaappi, näytöt yms.

Palvelussamme keskitymme kolmeen kokonaisuuteen

  • Tilausajot muodostava perustan toiminnallemme. Tarjoamme eri kokoisille ryhmille laadukkaan kuljetuksen haluttuun kohteeseen.
  • Matkapaketit ovat kokonaisvaltainen palvelu, jossa matkaan sisällytetään kaikki mitä matkallasi tarvitset. Bussikyyti, ruokailut, opastukset, majoitukset yms. Kerro meille mitä tarvitsette, me teemme ehdotuksen joka yhdessä viilataan Teille sopivaksi kokonaisuudeksi.
  • Kansainvälinen kauppa on voimakkaasti kasvava osa-alue toiminnassamme. Palvelemme niin eurooppalaisia kuin aasialaisia matkanjärjestäjiä ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella. Joukossamme on ammattilaisia, jotka palvelevat asiakkaitamme sujuvasti englanniksi.

Toimistomme sijaitsee Kempeleessä Hakamaalla, osoitteessa Hakatie 15, 90440 Kempele. Olet tervetullut tapaamaan meitä myös toimistollemme arkisin 8-16. Puhelimitse ja sähköpostilla tavoitat meidät myös iltaisin.

Toivottavasti saamme kuulla Teistä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää 

myyntipalvelustamme joko puhelimella 
08 655 5100
 tai sähköpostilla [email protected]

Galleria: isot bussit

Galleria: SaagaTravel Gold

Tilaa uutiskirjeemme

ja tiedät ensimmäisenä uusista matkoista ja kohteista