Matkakauppa

Kotimaa ja ulkomaat

GOLFBUS, Paltamo Golf 2024

Golfpäivä Paltamossa 2024

129,00 

GOLFBUS, Paltamo Golf 2024

Lähde mukaan pelireissulle Paltamoon! Järjestämme kesän 2024 aikana yhteistyössä Paltamo Golfin kanssa kuljetuksen alkaen Oulusta.

Paltamo Golf sijaitsee upeassa luonnonmaisemassa jossa kalliot, metsiköt ja rannan ääriviivat ovat määränneet väylien sijoittelun.

”Kentän miljöössä on yhtä aikaa sekä kauneutta että todellista jännittävyyttä”, kuvailee kentän suunnittelija, kansainvälisesti arvostettu kalifornialainen golfarkkitehti Ronald W. Fream.

Ensimmäiset draivit kentällä lyötiin kesällä –90 ja uudet kauniit rantaväylät valmistuivat kesällä 2000. Täysimittainen 18-reikäinen kenttä on suunniteltu siten, että se tarjoaa haasteen taitavallekin pelaajalle, mutta on myös riittävän helppo aloittelijalle. Kentän omistaa Paltamo Golf Oy, joka vastaa myös kentän kaikesta toiminnasta. paltamogolf.fi

Matkan hintaan sisältyy kuljetus, greenfee 18r ja ruokailu.

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Kts. tarkemmat tiedot ”tärkeää tietää” osiosta.

Ajoreitti

Oulunsalo, Shell klo 7.10
Oulu, Ouluhalli klo 7.30
Muhos ABC klo 8.00
Vaala ABC klo 8.40
Paltamo Golf klo 9.30

Golfkierrokset alkaen klo 10.00
Etuysin jälkeen lounas klo 12.00
Takaysi alkaen klo 12.45
Paluulähtö takaisin Ouluun n. klo 16.00
Oulussa n. klo 18.00

Ajoreitti

Oulunsalo, Shell klo 7.10
Oulu, Ouluhalli klo 7.30
Muhos ABC klo 8.00
Vaala ABC klo 8.40
Paltamo Golf klo 9.30

Golfkierrokset alkaen klo 10.00
Etuysin jälkeen lounas klo 12.00
Takaysi alkaen klo 12.45
Paluulähtö takaisin Ouluun n. klo 16.00
Oulussa n. klo 18.00

Ehdot

1.Saaga Travelin oikeus perua matka

Golfbus ajetaan jos matkalle on riittävä osallistujamäärä. Jos matkalle on 10 osallistujaa, matka toteutetaan.
Suosittelemme varaamaan matkan perjantaina ennen klo 8.00, jotta voimme paremmin ennakoida matkustajamäärää ja bussin kokoa.
Jos matkalle ei ole riittävää osallistujamäärää lähtöä edeltävänä päivänä klo 8.00 mennessä, peruutamme vuoron ja poistamme sen silloin myös myynnistä. Perutusta matkasta palautetaan maksu täysimääräisenä. Jos lippuja on myyty, pidämme myynnin auki lähtöön asti ja lipun voi ostaa vielä lähtöaamuna.
Jos matka on ostettavissa lähtöä edeltävänä aamuna klo 8.00 jälkeen, matka toteutuu. Jos matka ei ole ostettavissa, matka ei toteudu.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.
Jos asiakas peruu ostamansa matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.
Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

3.Tietojen luovutus

Ostamalla matkan asiakas hyväksyy varaustietojensa luovuttamisen edelleen Paltamo Golfille. Tietoja käytetään ostettujen palveluiden määrän ennakointiin ja palvelujen ostaneiden henkilöiden tunnistamisen varmistamiseen tarvittaessa palvelua lunastettaessa. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

4. Alaikäiset matkustajat

Alaikäiset voivat osallistua matkalle vanhempien luvalla ja vastuulla.

Matkustajia