Matkakauppa

Kotimaa ja ulkomaat

Tule kokemaan Kalajoen Venetsialaiset – valon, tulen ja veden juhla!

Venetsialaiskarnevaalit Kalajoella 31.8.2024

45,00 89,00 

Kalajoen Hiekkasärkkien matkailukeskus kutsuu sinut osaksi Venetsialaiskarnevaaleja, jossa lavan valloittavat ELLINOORA, BESS, PETE PARKKONEN ja EGE ZULU!

Venetsialaiset ovat Hiekkasärkkien suurimpia tapahtumia ja houkuttelevat vuosittain yli 10 000 vierasta alueelleen! Kesäkauden päättävä juhla huipentuu lauantaina 31.8. klo 23 järjestettävään ILOTULITUKSEEN, yhteen Suomen suurimmista, sekä tuhansiin ulkosoihtuihin, jotka valaisevat rantoja.

Tämä huikea tapahtumaviikonloppu saa lisämaustetta, kun huvipuisto JukuPark toimii Venetsialaiskarnevaalien näyttämönä kolmatta kertaa.

Karnevaaleissa sinua odottaa JukuParkin täyttävä lumoava FLOWERS OF LIFEN valotaide, upea tähtiesiintyjien kattaus, sirkustaide, tulitanssi ja elämykset kaikille aisteille.

Tervetuloa nauttimaan – tapahtuma on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Matkan hinta 89 €/hlö sisältää edestakaisen bussimatkan Oulusta Kalajoelle ja sisäänpääsyn Venetsialaiskarnevaaleille. Voit ostaa myös pelkän kyydin Kalajoelle. Meno-paluun hinta on 45 €/hlö.

Bussiaikataulu ja reitti

16.00 Lähtö Oulun kaupungintalon edestä, Kirkkokatu 2a

Voit nousta kyytiin myös matkan varrelta nelostien ja kasitien varrelta. Valitse pysäkki lipunoston yhteydessä. Jos haluat nousta joltakin muulta pysäkiltä, ota yhteys Saaga Travelin Myyntipalveluun 08 655 5100, myynti@saagatravel.fi.

18.00 Saapuminen ABC-asema, Kalajoen Hiekkasärkät. Karnevaalien sisäänpääsyrannekkeet jaetaan bussissa.

01.00 Paluukuljetus Ouluun lähtee ABC:n pihalta

03.00 Saapuminen Ouluun

Venetsialaiskarnevaalien ohjelma (päivittyy, muutokset mahdollisia)

Tapahtumapaikka: JukuPark
Tapahtuman sivut: venetsialaiskarnevaalit.fi.

Iltaohjelma klo 18.00-01.00 (K-18)

18.00 Ovet auki
23.00 ILOTULITUS
01.00 Tapahtuma päättyy

Muuta tekemistä Kalajoen Hiekkasärkillä

Tutustu Hiekkasärkkien tarjontaan Visit Kalajoen sivuilla.

Ehdot

1. Minimiosallistujamäärä ja Saaga Travelin oikeus perua matka

Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää. Jos matkan minimiosallistujamäärä ei ole toteutunut tiistaihin 27.8. kello 12.00 mennessä, matka perutaan. Ilmoitamme tällöin matkan osallistuneille matkan peruuntumisesta sähköpostitse ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

2. Asiakkaan oikeus perua jo ostamansa matka

Asiakkaalla on oikeus perua jo ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 15 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta.

Jos asiakas peruu ostamansa matkan kolme vuorokautta ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

3. Maksunpalautukset

Maksunpalautukset tapahtuvat maksunvälittäjä Paytrailin toimesta. Maksu palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Yleensä palautus onnistuu automaattisesti. Jos palautus ei onnistu automaattisesti, Paytrail ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja tiedustelee palautustiliä.

4. Tietojen luovutus

Varaamalla Venetsialaiskarnevaalien pääsylipun asiakas hyväksyy varaustietojensa (nimi, puhelinnumero) luovuttamisen edelleen tapahtumajärjestäjälle. Tietoja käytetään pääsylippujen luovutuksessa. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Matkustajia