Arvo sijoittaa Saaga Travelin kasvuun

Arvo Sijoitusosuuskunta ja Saaga Travel Oy ovat sopineet rahoituksellisesta yhteistyöstä. Arvo on myöntänyt Saaga Travelille pääomanehtoisen lainasijoituksen, joka käytetään yhtiön kasvuhankkeiden toteuttamiseksi, rahoitusaseman parantamiseen ja käyttöpääomatarpeisiin.

– Saaga Travelin toiminta kasvaa ja kehittyy nyt monella rintamalla. Jalansija kotiseudulla on vahvistunut, mistä kuuluu kiitos palvelualttiille henkilökunnalle ja uskollisille asiakkaille. Lisäksi panostukset matkanjärjestäjien suuntaan alkavat kantaa hedelmää. Tilausajo Mikkolan yritysosto mahdollistaa paremman palvelun ulkomaisille asiakkaille myös Lapissa, kertoo Saaga Travelin toimitusjohtaja Sanna Kimpimäki.

– Saaga Travel on nuori yritys, jossa on kuitenkin kokenut johto. Vakuutuimme yhtiön visiosta rakentaa erilainen, laatuun ja palvelukokemukseen pohjaava henkilökuljetusyhtiö alueellemme. Saaga Travelin alkutaival on ollut vaikea koronapandemian kuristuksissa. Nyt kun ajat toivoaksemme ovat normalisoitumassa, yhtiö tarvitsee rahoitusta kasvutarinansa rakentamiseen, toteaa Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen.

Saaga Travel on Kempeleessä kotipaikkaansa pitävä linja-auto- ja tilausliikennettä harjoittava yhtiö. Yhtiö pyrkii rakentamaan laadulla erottuvaa Saaga Travel -brändiä, joka mahdollistaa sateenvarjonsa alle kaikenlaisen matkailuun liittyvän toiminnan. Tavoitteena on palvella sitoutuneesti ja joustavasti niin kotimaiset asiakkaat kuin ulkomaiset Pohjois-Suomeen suuntaavat matkailijat. Saaga Travel on juuri ostanut Tilausajo Mikkolan Rovaniemeltä.