Epidemian kourissa

”Tänne meille koti-Suomeenkin voimalla iskenyt koronavirus on asettanut meillekin todella suuria haasteita ja muutostarpeita. Asiakkaiden mielessä pyörii kysymys, voiko enää minnekään matkustaa.

Omalta kohdaltamme peruutustapauksissa noudatamme normaaleja matkapakettiehtoja. Useimmissa tapauksissa matkat on voitu kätevästi siirtää myöhempään ajankohtaan. Kaikissa matkojen peruutus- tai siirtoasioissa palvelemme Teitä osoitteessa myynti@saagtravel.fi tai 08 655 5100.

Tilanteesta huolimatta kansalaisilla on tarvetta matkustaa pienemmissä tai isommissa ryhmissä. Saaga Travel tarjoaa monipuolisella kalustollaan turvallisen ja joustavan tavan liikkua. Pienimmät bussimme sopivat pienryhmien matkoihin (max 20hlöä) ja isoissa busseissa on tilaa isommalle ryhmälle. Autojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään, joten teemme osaltamme kaikkemme, että matkustaminen on turvallista. Tilausajomyyntimme palvelee kuten normaalisti osoitteessa myynti@saagatravel.fi tai 08 655 5100.”

Koronaviruksen vaikutukset koskettavat monia yrityksiä rankalla kädellä. Tähän ryhmään myös yrityksemme kuuluu. Massatapahtumien peruuntumiset ja sitä kautta tilausmatkojen tarve on hiipunut olemattomiin.

Olemme monessa yhteydessä todenneet, että juuri tietynlainen ennakoimattomuus tekee tästä työstämme mielenkiintoisen ja haastavan. Toki ihan näin haastavaa ei kukaan toivoisi. Tilanne tulee olemaan monelle yritykselle selviytymistaistelu.

Aiemmassa Blogissa olen kirjoittanut muista haasteista, joita alan yritykset ovat kohdanneet. Siellä ohimennen totesin myös jo tammikuun tilauksissa tämän epidemian vaikutuksista. Nyt tämä virusepidemia on arkipäivää myös täällä Suomessa eikä kukaan välty sen vaikutuksilta.

Yrityksemme taipaleella, lupaavan alun rohkaisemana olemme päättäneet, että tästäkin selvitään yhdessä. Kukaan ei tiedä milloin tilanne normalisoituu, mutta kun se päivä tulee, olemme entistä valmiimpia ja sitoutuneempia palvelemaan asiakkaitamme.  Tiedämme, että asiakkaat, jotka ovat joutuneen perumaan matkojansa, ovat myös ymmärtäneet, kuinka huonossa välikädessä mekin olemme ja he haluavat palata kanssamme matkustamaan, kunhan arki palautuu ennalleen.

Suuri Kiitos Teille asiakkaamme, että olemme saaneet palvella Teitä tähän asti ja haluamme palvella Teitä myös jatkossakin.

Aurinkoisin kevätterveisin ?

SaagaTravel myyntitiimi