Hyvää Joulua!

Ensimmäinen puoli vuotta on Saagan tarinaa kirjoitettu! Tuskin kukaan uskalsi tai osasi ennustaa sitä, mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet.
Alusta saakka Visionamme on ollut olla laadullisesti ja toiminnallisesti johtava henkilökuljetusyhtiö toimialueellamme. Tätä visiota kohti kuljemme ahkeruudella, innostuneisuudella, innovatiivisuudella sekä sitoutuneisuudella.
Kalusto valikoimamme on hyvin laaja ja siitä löytyy varmasti jokaiselle ryhmälle sopivan kokoinen bussi. Lisäksi loppusyksystä kalustomme täydentyi mustilla, upeilla, 4-18-paikkaisilla, Saaga Travel- Gold autoilla, joissa saa huippuluokan mukavuutta ja palvelua.
Tästä kaikesta kiitos kuuluu ennen kaikkea koko ajan kasvavalle asiakaskunnallemme, joita olemme saaneet palvella. Nöyrin mielin olemme ottaneet jokaisen tilauksen vastaan ja pyrkineet hoitamaan sen parhaalla mahdollisella tavalla. Menestyksen takana ovat myös huippuluokan kuljettajamme, huoltomiehemme hallilla ja unohtamatta tehokasta tiimiämme toimistolla.
Nyt on aika vähän hengähtää ja nauttia Joulurauhasta läheistemme parissa. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja saamme alkuvuoden olla kyyditsemässä Lappiin tulevia ulkomaalaisia turistiryhmiä usealla bussilla kaiken muun tilausajon ohella.
Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja koko henkilökuntaa kuluneesta vuodesta ja toivotamme Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa sekä Onnea ja menestystä tulevalle vuodelle 2020!