Koska jokainen matka on tarina.

Saaga Travel: Koska jokainen matka on tarina. Tässäpä se onkin, uusi slogan yrityksellemme? Ei, vaan teksti yritysesittelystämme, kun meidät valittiin kymmenien halukkaiden joukosta Kaleva Median kasvun paikka– markkinointi ohjelmaan mukaan. Olemme todella ylpeitä ja kiitollisia tästä mahdollisuudesta ja takuuvarmasti 100%:lla innokkuudella mukana.

Alkuvuosi on ollut kiitettävän vilkas, mutta samalla olemme saaneet huomata alan haavoittuvuuden, eikä pelkästään bussi- vaan koko matkailualan osalta.

Kuinka niin pieneltä tuntuva virus voi pysäyttää matkailun maailmanlaajuisesti!

Toinen merkittävä seikka on päättäjiemme taholta tullut päätös siitä, ettei koululaisille voi järjestää sitä jokakeväistä ja odotettua laskettelupäivää.

Mutta, mehän emme näistä lannistu vaan keskitymme yhä tarmokkaammin palvelemaan, meille erityisen tärkeitä asiakkaitamme täällä kotimaassa. Tälläkin hetkellä bussimme liikkuvat eteläisimmästä Suomesta aina Lappiin asti.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan matkoillemme ja samalla oikein aurinkoisia kevätpäiviä! Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, minkälaisen jatkon tarinamme saa muun muassa tuon kasvun paikka- ohjelman myötä.