Saaga Travel viettää 1-vuotis synttäreitä!

Me Saaga Travelilla vietämme keskikesän juhlaa synttäreiden merkeissä! Ensimmäinen ja hyvin vaiherikas toimintavuosi on takana. Kevät ja alkukesä on mennyt ihmetellessä, mitä kaikkea tuo pieni virus on aiheuttanut eri puolilla maailmaa ja kuinka suuresti se on vaikuttanut matkailualaan. Nyt kuitenkin on aika kääntää katse ja ajatukset ”uuteen alkuun” ja siihen mikä on tuo ”uusi normaali”. Jonkinlaiset jäljet nämä kokemamme rajutkin rajoitukset tulevat jättämään toimintatapoihin, sen aika näyttää mitä ne ovat, mutta elämä jatkuu joka tapauksessa. Iloksemme saamme todeta, että ryhmämatkat alkavat pikkuhiljaa käynnistyä ja kesän jälkeen saamme taas palvella lisää eri kuntien koululaisia heidän koulumatkoillaan.

Me Saagalla haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme eteen, jotta matkustaminen olisi edelleen mukavaa ja turvallista. Olemmekin räätälöineet erilaisia mukavia päivän retkiä mm. Ranuan eläinpuistoon, Kalajoen Hiekkasärkille sekä Tuurin ostoskeskukseen. Erilaiset vaihtoehdot mahdollistavat juuri mieluisen matkan valitsemisen. Nämä päivämatkakohteet ovat olleet niin suosittuja, että niitä näkyvät plagioivan jopa entiset kollegat ja jopa samoille päiville. Me haluamme tehdä matkoja Teille asiakkaat, emme kilpailijoille, me haluamme katsoa tulevaisuuteen, emme peruutuspeiliin. Sinä päätät, toivomme että lähdet meidän matkaan.

Haluamme toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi matkoillemme ja mielellään tarjoamme laadukasta palvelua, hyvin varustelluilla busseillamme erilaisiin kuljetustarpeisiinne.

Toivotamme kaikille lämmintä Juhannuksen ja kesän aikaa sekä iloa tulevaisuuteen.