Selviytymisen paikka, lupa haaveilla!

Kuinka äkkiä kaikki tapahtuikaan? Yhtäkkiä olemme tilanteessa, että ryhmissä liikkuminen ja kokoontuminen on rajoitettua ja suuri osa maamme kansalaisista on ”neljän seinän sisällä”.

Nyt kun tilanne on jollakin tapaa selkiytynyt ja voimme todeta , että tämä ei ole ihan pian ohitse, täytyy miettiä, mitä kaikkea onkaan vielä tulossa?

Ehkä nyt olisi aika miettiä hetki jotain muuta kuin Koronaa? Unelmontia, haavelua, ja suunnittelua kukaan ei ole kieltänyt.

Elämää on taatusti myös Koronan jälkeen ja nyt on mahdollisuus miettiä, mitä sinä haluaisit sitten tehdä ja keiden kanssa.

Me, Saagalaiset olemme mukana Kaleva median Kasvun paikassa, tai nyt, selviytymisen paikassa. Otetaanpa hetki aikaa, ja etäisyyttä tähän kaikkien huulilla olevaan ikävään tilanteeseen ja haaveillaan minkälaisen reissun haluaisin toteuttaa täällä upeassa koti Suomessa, kun se taas on mahdollista.

Me mahdollistamme voittajalle tämän reissun kuljetusten osalta ja autamme myös muussa, unelmien matkalla tarvittavassa järjestelyssä.

Alla olevan linkin kautta pääset seuraamaan Saagan selviytymisen paikkaa ja osallistumaan tähän kilpailuun. Me kaikki yhdessä teemme tulevaisuudesta paremman!

https://sivustot.kaleva.fi/kasvunpaikka/saaga-travel/