Skibussit Oulusta Syötteelle ja Ukkohallaan lauantaisin

Saaga Travelin suositut Skibussit Oulusta Syötteelle ja Ukkohallaan liikennöivät taas lauantaisin talvikaudella 2021-22.

Skibus Syöte

Skibus Syötteelle ajetaan tänä vuonna takuulähtönä. Vuoro ajetaan siis ilman minimiosallistujamäärää.

Ensimmäiset Syötteen Skibussit ajetaan lauantaina 4.12.2021, tiistaina 28.12.ja torstaina 30.12. Uudenvuodenpäivästä 1.1.2022 alkaen Syöte Skibus liikennöi joka lauantai laskettelukauden loppuun asti.

Laskettelun ja lautailun lisäksi Syötteellä on monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin talvisiin aktiviteetteihin: maastohiihtoon, talvipyöräilyyn, lumi- ja liukulumikenkäilyyn sekä moottorikelkkailuun. Alueella on laaja  reittiverkosto, useita välinevuokraamoja ja hyvä ravintolatarjonta. 

Syötteen Skibussin kyytiin voi nousta Limingasta, Kempeleestä, Oulusta ja Kuusamontien varresta. Skibussilla pääsee Iso-Syötteelle, Pikku-Syötteelle ja Syötteen luontokeskukselle.

Edestakaisen bussilipun hinta on 22 euroa. Saat kauttamme etuhintaan myös Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen hissiliput ja välinevuokrat.

Lue lisää ja varaa liput Iso-Syötteelle tästä.
Jos olet menossa Pikku-Syötteen puolelle, varaa liput tästä

Skibus Ukkohalla

Ukkohallan Ski-Bussilla pääset kätevästi suoraan rinteiden äärelle Oulusta! 

Matka toteutetaan mikäli lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä. Jos matka perutaan, palautamme maksun tai siirrämme seuraavaan matkaan.

Ensimmäiset Skibussit Ukkohallaan ajetaan joulupäivänä 25.12., keskiviikkona 29.12, uudenvuodenpäivänä 1.1. ja keskiviikkona 5.1. Tämän jälkeen vuoro ajetaan lauantaisin hiihtokauden päättymiseen asti.

Ukkohallan Skibussin kyytiin voi nousta Oulusta, Kempeleestä, Limingasta, Tyrnävältä ja Utajärveltä. 

Laskettelun ohella Ukkohalla tarjoaa hyvät mahdollisuudet talvipyöräilyyn, maastohiihtoon ja lumikenkäilyyn.

Menopaluu Ukkohallaan maksaa 20 euroa ja hissilippu päiväksi 20 euroa. 

Lue lisää ja varaa liput Ukkohallaan tästä.