Guardia Nueva 20 v. juhlakonserttimatka Kokkolaan 21.5.2022

135.00 

Korona tilanteen vuoksi konsertti siirtyy ja uusi ajankohta on 21.5.2022

Guardia Nueva -orkesteri on keskipohjalainen menestystarina, jonka esiintymiset ovat ihastuttaneet yleisöä niin kotimaassa, Turkissa kuin Argentiinassakin. Reilussa vuosikymmenessä orkesterin repertuaari on kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon, kirkko- ja joulumusiikkiin.

Juhlakonsertissaan Guardia Nueva esittää orkesterille tehtyjä sovituksia huippusolistien kera. Maamme kärkisolistit mukana: Jarkko Ahola, Arja Koriseva, Jennie Storbacka ja Teemu Roivanen.

Konsertti sisältää suomalaista musiikkia, tangoja- sekä kansainvälisiä tunnelmia sovitettuna uuteen muottiin. Samoin argentiinalaista musiikkia, elokuvamusiikkia, musikaalisävelmiä, sekä instrumentaalimusiikkia Guardia Nuevan tyyliin. Kaikki teokset ovat sovitettu guardiamaiseen tyyliin, ottaen orkesterin ainutlaatuisen kokoonpanon huomioon.

Matkan hintaan sisältyy kuljetus, ohjelmassa mainitut kahvit, ruokailu ja konserttilippu.

Osta matka 20.4.2022 mennessä

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Matkaohjelma:
Lauantai 21.5.2022
Klo 11.30 lähtö Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturista. Matkalla pysähdymme kahvittelemaan Kalajoelle Tapion Tuvalle
Klo 15.00-16.30 Opastettu Kokkolan kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan mm. Kokkolan vanhaan kaupunkiin Neristaniin ja K.H. Renlundin museoon.
Klo 16.30-17.15 Päivällinen hotellissa.
Klo 18.00-21.00 Suuri juhlakonsertti Guardia Nueva 20 vuotta solisteina Jarkko Ahola, Arja Koriseva, Jennie Storbacka ja Teemu Roivainen.
Konsertin jälkeen paluumatka Ouluun.
n. klo 23.00 Oulussa.

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Katso kaikki