Ajokalusto

Kalustomme on monipuolinen. Pienin VIP automme on uusi musta E-sarjan Mercedes. Tällä autolla 1-3 henkilöä matkustaa todella mukavan turvallisesti kohteesta toiseen.

18 paikkainen VIP Mercedes on hyvin varusteltu. Autossa on langaton internet, näyttö jossa voit matkan aikana esittää aineistoa suoraan tietokoneeltasi, voit siis tarvittaessa aloittaa kokouksen jo matkan aikana. Auton on varustettu myös tablet-tietokoneella josta voit halutessasi soittaa vaikka mielimusiikkia matkustajille. Mikäli mukananne on paljon matkatavaraa auton voidaan varustaa peräkärryllä jossa kulkee kaikki matkatavarat. Tällä autolla on pienen ryhmän mukava matkustaa.

Isompi kalustomme käsittää bussit aina 79 paikkaiseen jättibussiin saakka. Kaikissa Charter busseissamme on hyvät ja monipuoliset varusteet. Löytyy langaton internet, kahvikeittimet, langattomat mikrofonit, USB-latauspistokkeet kaikille matkustajille ym.

Kalustomme on siistiä, monipuolista, hyvin varusteltua ja uudehkoa. Pidämme kunnia asiana tarjota asiakkaillemme aina juuri heidän tarpeeseensa sopiva auto. 

Turvallisuus on meille ykkösasia. Automme on varustettu hyvillä renkailla, laadukkailla valoilla sekä ajanmukaisilla turvajärjestelmillä. Noustessasi Saaga Travelin bussiin voit olla varma että olet hyvissä käsissä.

Kerro tarpeesi, me kerromme millaisella autolla haluamme Ryhmääsi palvella.

Pelkkä kalusto ei kuitenkaan takaa onnistunutta matkaa. Sen takaa ammattitaitoinen, koulutettu kuljettaja. Panostamme kuljettajien koulutukseen ja toimintamme laatuun todella paljon. Tavoitteemme on palvella ryhmääsi niin hyvin, että seuraavalla kerrallakin valintasi on Saaga Travel.