Saaga Travelilta uusia pyörämatkailutuotteita

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” min_height=”1431px” custom_padding=”1px|||||”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” min_height=”1328px” custom_padding=”24px|||||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” min_height=”837px” custom_padding=”|0px||||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

TIEDOTE 26.4.2021

Saaga Travel on kehittänyt kesälle 2021 uusia kiertomatkatuotteita, joissa matkailijat pääsevät pyöräilemään matkan aikana useassa pohjoissuomalaisessa luontokohteessa.

Klikkaa tästä pyörämatkatuotteisiin:

Ukkohallan, Hossan ja Syötteen maastot oppaan johdolla (5 pv)

Räätälöidyt pyöräkiertomatkat: Esimerkkimatka Rokua Geopark-Ukkohalla-Syöte (4 pv)

– Olimme suunnitelleet pyöräilyyn liittyvien matkojen kehittämistä tulevalle kesälle. Yhtenä huhtikuun päivänä ajaessani Oulun Pöllökankaan koulun oppilaita uimatunnille alkoi ryhmän liikunnanopettaja visioida pyöräkiertomatkoja. Se toimi sysäyksenä ryhtyä tuumasta toimeen. Nyt olemme lanseeranneet ensimmäiset täyden palvelun pyöräilykiertomatkat, joissa maastopyöräoppaanamme toimii samainen liikunnanopettaja, kertaa Saaga Travelin markkinointijohtaja Pekka Kimpimäki nopeita käänteitä.

– Olen kestävyys- ja luontoliikunnan suurkuluttaja. Harrastan maastopyöräilyn lisäksi useita muitakin lajeja ja opiskelen työn ohessa luontoelämysohjaajaksi. Pohjois-Suomen pyöräilymaastot tunnen kuin omat taskuni. Uskomatonta, että yhden bussimatkan ansiosta pääsin kehittämään omasta intohimon kohteesta uusia elämystuotteita, iloitsee tulevan kesän Saaga Travelin pyörämatkojen oppaana toimiva Tytti Kaijanen.

Ensimmäiset pyörämatkailutuotteet on suunnattu kotimaisille asiakkaille. Jatkossa pyörämatkoja tarjotaan myös kansainvälisille matkanjärjestäjille sekä kehitetään talvipyöräilypaketteja, kertoo Saaga Travelin kansainvälisen toiminnan kehittämisestä vastaava myyntipäällikkö Johanna Salmela.

Saaga Travelin pyörämatkat ovat 10–15 henkilön kiertomatkoja, joissa pyöräillään useassa eri kohteessa. Kohteiden väliset siirtymät kuljetaan minibussilla. Asiakkaiden omat tai vuokrapyörät kulkevat mukana umpiperävaunussa, jossa pyörät pysyvät puhtaina eivätkä kolhiudu. Yhtiön itse rakentama kuljetusratkaisu avaa uusia mahdollisuuksia ryhmien pyöräilymatkailulle. Umpiperävaunua vuokrataan myös ulkopuolisille pyöräilijäryhmille.

Aluksi pyörämatkoja Oulun seudun ja Ylä-Kainuun kohteisiin

Tällä viikolla myyntiin tulleen ensimmäisen opastetun pyöräkiertomatkan kohteina ovat Ukkohalla, Hossa ja Syöte. Matkan alku- ja päätepiste on Oulussa, mikä mahdollistaa sujuvat liityntäyhteydet esimerkiksi Helsingistä junalla tai lentäen.

– Ukkohallassa asiakkaat pääsevät pyöräilemään mukavilla neulaspoluilla ja komeissa vaaramaisemissa. Alueelle avataan tänä kesänä uusia maastopyöräreittejä. Laatutietoiset asiakkaat arvostavat pyöräilyn päätteeksi mahdollisuutta rentoutua Ukkohallan saunamaailmassa, jossa meillä on 9 erilaista saunaa sekä useita sisä- ja ulkoaltaita, kertoo Hotel Ukkohallan toimitusjohtaja Jussi Kiiskilä.

– Syötehän on oikea maastopyöräilijän unelmakohde, hehkuttaa puolestaan Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja KIDE Hotellin myyntipäällikkö Juhani Ikonen, itsekin intohimoinen maastopyöräilijä. Hiihtokeskus satsaa kesäkaudella pyöräilyyn. Viime kesänä Iso-Syöte avasi uuden hissipyöräilypuiston eli bikeparkin, joka tuo alueen pyöräilymahdollisuuksiin uuden lisäulottuvuuden. -Tänä kesänä laajennamme reitistöjä Bike Park:iin yhteensä 11 reittiin ja kasvatamme huomattavasti vuokrauskaluston määrää, Ikonen kertoo.

Saaga Travelin pyöräkiertomatkatuote on myynnissä yhtiön nettimatkakaupassa. Yritys toteuttaa pyörämatkoja myös räätälöidysti pyöräilijäryhmien toiveiden mukaisesti.

Lisätietoja:

Saaga Travelin pyörämatkatuotteet: saagatravel.fi/matkakauppa

Pekka Kimpimäki, markkinointijohtaja, puh. 0400 280 685

Johanna Salmela, Sales Manager, International Sales, puh. 040 826 2345

Kuva: Syötteen matkailuyhdistys

Saaga Travel Oy

Saaga Travel on pohjoissuomalainen matkailupalveluyritys. Yhtiön toimialaan kuuluvat henkilökuljetuspalvelut (tilausajot, sopimusliikenne) sekä matkapaketit kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Yhtiön päätoimipaikka on Oulussa ja sen pääasiallisena toimialueena on Pohjois-Suomi. Yhtiö on avainhenkilöidensä omistama paikallinen yritys, jonka visiona on olla laadukas, edistyksellinen ja toiminnallisesti johtava henkilökuljetusyhtiö toimialueellaan. Yhtiön toimintaa ohjaavat yrittämisen palo ja pyrkimys uusien ja erilaisten matkailupalvelujen luomiseen sekä odotukset ylittävien palveluelämysten tuottamiseen.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]