Räätälöidyt maastopyörämatkat. Katso esimerkkimatka Rokua Geopark-Ukkohalla-Syöte (4 pv)

Toteutamme maastopyöräilijäryhmille kiertomatkoja Pohjois-Suomessa esimerkiksi Oulun seudun, Kainuun, Ruka-Kuusamon ja Lapin kohteisiin. Matkaohjelmat räätälöidään toiveidenne mukaan. Matkat toteutetaan minibusseilla, joihin mahtuu 9-20 matkustajaa.

Voitte ottaa matkalle mukaan omat pyörät tai vuokrata läskipyörät kauttamme koko matkan ajaksi. Käytössämme on pyörien kuljetusta varten rakennettu umpiperävaunu, jossa pyörät kulkevat puhtaina ja kolhiutumatta. Vaunun kapasiteetti on 12 pyörää. Vuokraamme myös pelkkää vaunua pyöräilijäryhmille 150 €/pvä. Kuskilla tulee olla BE-ajokortti (pikku-e).

Esimerkkiohjelma: Oulu-Rokua-Ukkohalla-Syöte-Oulu

Ouluun on hyvä liikenneyhteydet lentäen ja junalla. Ryhmä voi saapua esimerkiksi pyörien kanssa yöjunalla Helsingistä. Oulun rautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat vierekkäin.

Päivä 1

Aamulla kokoontuminen Oulun linja-autoasemalle, omien pyörien lastaaminen kyytiin.

Ajo Rokualle (1 h 15 min). Pyöräilyä Rokuan hiekkaisilla mäntykankailla jääkauden muovaamassa ympäristössä. Tietoa Rokuan maastopyöräreiteistä täällä.

Majoittuminen Rokua Health & Spassa, kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö kuuluu hintaan.

Päivä 2

Aamupalan jälkeen siirtyminen Ukkohallaan (2 h), jossa pyöräilyä pitkin hienoja neulaspolkuja ja Kainuun vaaramaisemia ihaillen. Tietoa Ukkohallan maastopyöräreiteistä täällä.

Majoittuminen huoneistohotelli Ukkohallassa. Sisäänpääsy Ukkohallan Saunamaailmaan kuuluu hintaan.

Päivä 3

Aamulla siirtyminen Syötteelle (2 h). Syöte on maastopyöräilijöiden Mekka; valittavanasi on useita reittejä monipuolisissa ja vaihtelevissa maastoissa. Lue lisää Syötteen reiteistä täältä.

Majoittuminen Iso-Syötteellä aktiivisille liikkujille suunnitellussa KIDE Hotellissa. Hotellin sauna on käytettävissä illalla.

Päivä 4

Pyöräilyä Syötteen maastoissa. Klo 16.00 paluukuljetus Ouluun. Perillä Oulun linja-autoasemalla klo 18.00. Yöjunayhteys Helsinkiin.

Hinta

Esimerkkipaketin hinta alkaen 430 €/hlö, kun ryhmässä on vähintään 12 matkustajaa. Hinta sisältää kuljetukset Oulu-Rokua-Ukkohalla-Syöte-Oulu, kolmen yön majoituksen kahden hengen jaetussa huoneessa ja aamupalan.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 132 €.

Läskipyörän vuokra koko matkan ajaksi  (4 pv) 130 €.

Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös ruokailut, pyöräilyoppaan palvelut ja muut ohjelmapalvelut (esimerkiksi wakeboarding, alamäkipyöräily, river tubing, kalastus, opastetut patikoinnit) – kysy tarjous!

Ota  yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmällesi: puh. 040 826 2345, [email protected].

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Katso kaikki