Pärnu Kylpylämatka 13.-19.5.2024 MATKA TOTEUTUU!

649.00 

Lähde mukaan rentoutumaan Saaga Travelin järjestämälle Kylpylämatkalle Pärnuun. Majoituksen voit valita kahdesta vaihtoehdosta; Tervis Medical Spa hotellissa standard-huone tai Viiking Spa hotellissa superior-huone. Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa.

Matkalle lähdemme maanantaina 13.5. klo 5.00 Oulun linja-autoasemalta tilausajolaiturista.
Matkan varrelta on myös mahdollista nousta kyytiin, tästä on sovittava etukäteen.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lisätiedot

Matkaohjelma

Matkapäivä 1 (maanantai 13.5.)
Lähtö Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta varhain aamulla klo 05.00.  Taitamme matkaa etelän suuntaan nelostietä. Välillä pidetään muutama tauko ja syödään lounas puolenpäivän aikaan. Helsingin Länsisatamaan saavutaan noin kello kahden aikaan päivällä. Eckerö Lines lähtee kohti Tallinnaa kello 15.15. M/S Finlandia -laivalla mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun/ruokailuun. Saavumme Tallinnaan kello 17.30, jonka jälkeen aloitamme matkan kohti Pärnun kaupunkia. Ajoaika on vajaa kaksi tuntia.
Sisäänkirjautuminen hotelliin. Voitte valita itsellenne mieluisan majoituksen kahdesta vaihtoehdostamme – joko majoitus Tervis Medical Spa hotellissa standard-huoneessa tai Viiking Spa hotellissa superior-huoneessa. Iltapala huoneissa.

Suositulla kylpylähotelli Terviksellä on jo 47-vuotinen kylpylähistoria. Nykyään Tervis on yksi Viron suurimpia ja asiantuntevimpia terveyskylpylöitä, jossa on tarjolla erittäin laaja terveyspalveluiden ja tutkimusten valikoima. Ryhmämme ovat valinneet Terviksen suosikkikylpyläkseen vuodesta toiseen. Hotellissa on lähes 500 vuodepaikkaa ja talvikuukausien aikana osassa hotellia voi olla kunnostustöitä.

Toinen majoitusvaihtoehtomme, Viiking Spa hotelli on myös todella suosittu kylpylähotelli. Viiking Spa Hotelli sijaitsee upealla paikalla Pärnussa, rannan tuntumassa ja historiallisen Vallikraavin vieressä. Pärnun keskustaan on vain muutaman minuutin kävelymatka. Erityinen kattopuutarha Viiking Saaga on omalaatuisin vesi- ja saunakeskus Virossa, rentouttava viikinkien keidas onkaloihin ja luoliin piilotettuineen saunoineen.

Mieluisasi hotellin voit valita varatessasi matkaa.

Matkapäivä 2 (tiistai 14.5.)
Ensimmäisenä matka-aamuna on mukavaa mennä nauttimaan hotellin runsaasta aamiaispöydästä. Aamiaisen jälkeen meillä on vuorossa talon esittely ja lääkärintarkastukset, joiden jälkeen alkavat hoidot. Hoitoja on maanantaista perjantaihin 2 -3 päivässä. Tarkemmat tiedot hoidoista, jotka kuuluvat ”Terveyttä kylpylästä” pakettiin, löytyvät tämän sivun alaosasta. Hoitopaketin lisäksi hotellin vieraiden käytössä on hemmotteleva spa- ja saunakeskus sekä kuntosali, jotka takaavat ettei lomapäivinä tule aika pitkäksi. Päivän päätteeksi nautimme yhteisen päivällisen.

Matkapäivinä 2. – 6. (keskiviikko 15.5. – lauantai 18.5.) nautimme hotellin hoitopaketin monipuolisista hoidoista ja hotellimme tarjoamista mahdollisuuksista. Pärnun keskusta on kävelymatkan päässä, joten vapaa-aikoina pääsee helposti vierailemaan myös kaupungilla.

Matkapäivänä 4 (torstai 16.5.) iltapäivällä teemme opastetun bussikiertoajelun paikallisen oppaan johdolla Pärnun alueella ja kuulemme tämän kauniin rantakaupungin historiasta ja nykypäivästä. Retken kesto noin kaksi tuntia. Etupenkin jäsenille maksuton.

Matkapäivänä 5 (perjantai 17.5.) teemme iltapäiväretken Ainažin kaupunkiin Latvian rajalle, jossa mahdollisuus tehdä ostoksia. Retken kesto noin neljä tuntia. Etupenkin jäsenille maksuton.

Matkapäivä 7 (sunnuntai 18.5.)
Aamulla nautimme hotelliaamiaisen ja lähdemme bussilla kello 10 kohti Tallinnaa. TallinkSilja MyStar lähtee Tallinnasta klo 13.30 ja on Helsingissä klo 16.30. Laivamatkan aikana buffetlounas. Helsinkiin saapumisen jälkeen aloitamme kotimatkan, jonka aikana pysähdytään muutama kerta jaloittelemaan ja kahvittelemaan. Ouluun saavutaan noin yhden-puoli kahden aikaan yöllä.

TERVIS SPA kylpylän kylpyläpaketti PAKETTI “TERVEYTTÄ KYLPYLÄSTÄ“, hoitopäivät MA – PE
*Kokeneiden tohtoreiden osaavaa opastusta (min. 5 yöpymistä käsittävään pakettiin kuuluu myös uusintakäynti lääkärillä)
*Enintään 3 lääkärin suosittamaa hoitoa hoitopäivässä (yhteensä 15) hoitoa seuraavasta valikoimasta:

o             klassinen hieronta 23 min
o             yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito
o             hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito,
ultraäänihoito, magneettihoito
o             sähköhoidon eri muodot, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiininaamio käsille, vesivoimistelu tai
lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa, kylmäparafiinihoito, kehonkoostumusmittaus,
vesipatjahieronta
o             reipas aamun aloitus saunassa ja uimahallissa, virkistävä aamuvoimistelu voimistelusalissa ma-la

*hemmotteleva spa- ja saunakeskus Ma-To klo 6:30 – 17:00, Pe-Su klo 6:30 – 22:00
*kuntosalin käyttö joka päivä 6:30 – 15:00
*iltapalapussi saapumispäivänä
*pitkinä hoitopäivinä, täysihoidolla buffet-aamiainen, -lounas ja –illallinen, puolihoidolla aamiainen ja lounas tai illallinen
*buffet-aamiainen lähtöpäivänä
*mahdollista tilata etukäteen laktoosittomia, gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja
*majoitus mukavassa kahden hengen huoneessa

VIIKING SPA kylpylän kylpyläpaketti, hoitopäivät MA – PE
*henkilökohtaisen hoitosuunnitelman laatiminen, terveystarkastus tulopäivällä tai 3 päivän kuluessa, 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina (määrätään terveystarkastuksen yhteydessä) seuraavista:

o             Vesihieronta 15 min
o             Yrttikylpy 20 min
o             Osokeriitti-parafiinihoito 15 min
o             Paikallinen kylmähoito 10-15 min
o             Osahieronta 20 min
o             Hierontatuoli 15 min
o             Darsonvalisaatio 10-20 min
o             Ultraäänihoito
o             Inhalaatiohoito 10 min
o             Sähköhieronta
o             Magneettihoito
o             Laskimohoito geelillä (jalat)
o             Rentoutushoito 30 min
o             Lääkintävoimistelu ryhmässä 30 min
o             Vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma – pe)
o             Porekylpy merisuolalla 20 min
o             Jalkakylpy merisuolalla 15 min
Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavista vaihtoehdoista:
o             Yrttikylpy 20 min
o             Porekylpy merisuolalla 20 min
o             Paikallinen kylmähoito 10-15 min
o             Hierontatuoli 15 min
o             Laskimohoito geelillä (jalat)
o             Suolahoito 30 min
HUOMIO! Käsi- ja jalkahoidot eivät sisällä kynsien hoitoa!
+ VUONNA 2023 KUULUU PAKETIIN 1 LISÄHOITO VIIKOSSA: Hierontatuoli 15 min., verensokerin tutkimus, kokonaiskolesteroli tai suolahoito 30 min., virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi.

*aamu-uinti ma-pe 6.30-7.30, la-su 7.00-10-00 (C-talossa) sekä vesi- ja saunakeskuksen Viiking Saaga käyttö: su-to rajaton sisäänpääsy aukioloaikoina (Su 10.00-22.00, ma-to 12.00-21.00), pe 12.00-17.00, la ja viron kansallisina juhlapyhinä 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina.

*majoitus kahden hengen Superior-huoneissa (CD-talo ja A-talon 4. kerros)
*iltapalapussi saapumispäivänä
*pitkinä hoitopäivinä, täysihoidolla buffet-aamiainen, -lounas ja –illallinen, puolihoidolla aamiainen ja lounas tai illallinen
*buffet-aamiainen lähtöpäivänä
*mahdollista tilata etukäteen laktoosittomia, gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja
+ VUONNA 2023 KUULUU PAKETTIIN 1 LISÄHOITO VIIKOSSA: Hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kokonaiskolesteroli tai suolahoito 30 min, virtsakoetutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi.

Matkalla vaaditaan passi tai EU-henkilökortti.

Asiakkaan on ilmoitettava matkanjärjestäjälle erikoisruokavaliot viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.4.2024, jonka jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja sähköpostitse: [email protected]

Ehdot ja matkan peruuttaminen

Matkan vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Saaga Travel Oy.

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja Saaga Travelin erityisehtoja. Lue ehdot nettisivultamme ennen matkan ostamista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Saaga Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi saaga Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lue direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista nettisivullamme.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.4.2024.

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti per henkilö:

a) toimistokulut 35 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista
b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista
c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista
d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista
e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Katso kaikki